Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконавчий комітет розглянув низку важливих питань для життєдіяльності громади

Новина
31.01.2022

31січня Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела засідання виконавчого комітету.

Присутні схвалити звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 2021 рік та зобов'язали подати його для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради.

На виконання Закону України "Про звернення громадян" та з метою забезпечення реалізації та гарантування закріплених Конституцією України права громадян на звернення до органів місцевого самоврядування, члени виконкому заслухали інформацію секретаря сільської ради Людмили Камінської про підсумки роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Дмитрівської сільської ради за 2021 рік та прийняли відповідне рішення.

 Далі члени виконкому заслухали інформацію про стан розвиту фізичної культури та спорту на території громади та звіти про роботу: відділу освіти, молоді та спорту, юридичного відділу та ДКП "Сількомунгосп" Дмитрівської сільської ради .

В процесі роботи виконавчим комітетом було затверджено план-графік перевірки стану ведення обліку військовозобов’язаних на підприємствах, в установах, організаціях та фермерських господарствах на 2022 рік, перспективний план роботи військово-облікового столу Дмитрівської сільської ради на 2022 рік, надано дозвіл на погодження цілодобового режиму роботи з технологічними перервами АЗС №16 ТОВ "ЕКВІНТА".

Враховуючи кадрові зміни, було затверджено у новій редакції склади комісій: з питань поводження з безхазяйними відходами; з питань формування пропозицій щодо потреби коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа; з питань захисту прав дитини та склад міждисциплінарної команди. Окремим рішенням було продовжено термін перебування малолітньої дитини у спеціалізованому будинку дитини.

Далі, у рамках засідання, були прийняті відповідні рішення щодо упорядкування адрес житлових будинків та доведено до відома присутніх інформацію про виконання протокольного доручення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 листопада 2021 року щодо встановлення окремого тарифу на воду, спожиту понад встановлену норму.

Всі рішення, прийняті на засіданні виконкому, будуть оприлюднені на сайті сільської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше