Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконавчий комітет розглянув поточні питання життєдіяльності громади

Новина
29.06.2023

29 червня сільський голова Наталія Стиркуль провела чергове засідання виконавчого комітету.

На початку присутні розглянули стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-травень цього року та прийняли дану інформацію до відома. Далі перед членами виконкому звітувала староста села Іванківці, села Заломи, села Юхимове Світлана Токарь. Звіт члени виконкому взяли до відома та зобов'язали старосту, зокрема, продовжувати приймати участь у реалізації соціально-економічного, культурного розвитку території, інших місцевих програм; створювати умови для участі жителів у вирішенні питань місцевого значення в межах Конституції і законів України; сприяти вирішенню соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів сіл Іванківці, Заломи, Юхимове; брати участь у здійсненні контролю за погашенням заборгованості платниками податків; станом благоустрою сіл та інформувати сільського голову про результати такого контролю та ін..

З метою забезпечення громадського порядку на території Дмитрівської сільської територіальної громади в умовах воєнного стану, виконком заборонив проведення розважальних, благодійних, інших масових заходів (концерти, шоу-програми, дискотеки, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарки, спортивні змагання тощо) та роботу закладів громадського харчування, розважальних закладів на території Дмитрівської сільської територіальної громади після 22 години 00 хвилин. Також заборонено проведення фото-, відеозйомки, онлайн трансляцій в місцях, які знаходяться поблизу об’єктів критичної інфраструктури, розташування військових формувань, військової техніки, засобів протиповітряної оборони з метою попередження випадків розповсюдження у соціальних мережах фото- та відеоматеріалів, на яких зафіксовано об’єкти, що можуть використовуватись для нанесення та коригування ракетних (повітряних) ударів.

Також рішенням виконкому заборонено в’їзд транспортних засобів на територію Дмитрівського базового сільського Будинку культури за адресою: село Дмитрівка, площа Перемоги, 12, шляхом встановлення дорожнього знаку 3.21 «В’їзд заборонено» з табличкою «Крім службового транспорту».

Далі, в процесі роботи члени виконкому утворили місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Дмитрівської сільської територіальної громади , внесли зміни до рішення виконавчого комітету сільської ради від 09 січня 2023 року №3 "Про затвердження переліку видів громадських робіт на 2023 рік для забезпечення тимчасової зайнятості", ухвалили рішення щодо гуманітарної допомоги від міжнародних партнерів та розглянули питання, що стосуються захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше