Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконавчий комітет розглянув важливі питання

Новина
30.05.2022

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося засідання виконавчого комітету.

В першу чергу члени виконкому заслухали інформацію про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-квітень 2022 року та прийняли її до відома.

Далі було прийнято рішення щодо проведення в Дмитрівській сільській територіальній громаді дитячої акції "Літо – 2022: разом до Перемоги" та затверджено календар заходів Акції.

У відповідності до плану роботи виконавчого комітету було розглянуто питання "Про хід виконання рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 18 травня 2021 року № 88 "Про використання земель запасу, резервного і водного фондів та дотримання зобов'язань щодо орендної плати за надані земельні ділянки орендарями" та "Про роботу комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради".

Враховуючи воєнний стан, члени виконкому прийняли важливі рішення щодо забезпечення населення питною водою в умовах воєнного стану, а також щодо організації рятувальних та інших невідкладних робіт на території громади, яким зобов'язали відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту та ДКП "Сількомунгосп" провести відповідну роботу в цьому напрямку.

З метою попередження нещасних випадків, пошуку та рятування людей на воді, створення безпечних умов для користування водними об'єктами, виконком затвердив відповідні заходи.

В процесі роботи також було встановлено тарифи на ритуальні послуги, що надаються ДКП "Сількомунгосп" та розглянуто ще ряд актуальних питань.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше