Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконком розглянув ряд робочих питань

Новина
02.08.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради, яке провела  Дмитрівський сільський   голова Наталія Стиркуль.

На його розгляд  було внесено 20 питань, які було детально розглянуто та  прийнято відповідні рішення.  

Першим питанням розглядався Звіт про виконання  бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року, який  представила  начальник фінансового відділу сільської ради Анастасія Заєць. Рішенням виконкому Звіт було схвалено. Остаточно його буде затверджено на найближчій сесії Дмитрівської сільської ради.

Далі секретар Дмитрівської сільської ради Людмила Камінська проінформувала присутніх про   виконання виконкомом сільської  ради Закону України "Про звернення громадян" за І півріччя 2021 року та про підсумки роботи  виконкому сільської ради  по здійсненню делегованих повноважень за І півріччя 2021 року.  

В процесі роботи відповідними рішеннями виконкому було покладено повноваження щодо  проведення  державної реєстрації актів цивільного стану та зберігання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану на секретаря та старост  сіл Дмитрівської сільської ради, встановлено з 01 серпня 2021 року батьківську плату в  закладах дошкільної освіти «Івушка»,  «Малятко», «Пролісок», «Ягідка» та визнано таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету  Дмитрівської сільської ради з даного питання, прийняте в грудні минулого року.   Заслухавши інформації начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Лідії Міркотан, членами виконкому було визначено дати святкування та затверджено відповідні плани заходів по відзначенню днів села Дмитрівки, Іванківців, Цибулевого та Макарихи.

Керуючись відповідними нормативно-правовими актами,  Типовими правилами  благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  та з метою дотримання пожежної безпеки, виконавчий комітет  прийняв рішення про заборону спалювання рослинних залишків під час проведення жнив на території Дмитрівської сільської  ради та зобов’язав керівників сільгосппідприємств, представників особистих селянських господарств тримати на постійному контролі санітарно-екологічний стан власних та прилеглих земельних ділянок, санітарно-захисних зон та не допускати понаднормового накопичення сільськогосподарських відходів та їх спалювання.

Також члени виконавчого комітету  затвердили  у новій редакції склад комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради та Положення про неї, надали дозволи на видачу дублікатів свідоцтв на право власності на житлові будинки, на підставі поданих заяв прийняли  рішення з упорядкування адрес та  визнали окремі раніше прийняті рішення такими, що втратили чинність.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше