Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконавчий комітет ухвалив поточні рішення

Новина
30.11.2021

30 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

Крім членів виконкому, у засіданні взяли участь керівники відділів, підприємств та установ сільської ради

Традиційно, на початку засідання присутнім було представлено інформацію про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-жовтень 2021 року, яку члени виконкому прийняли до відома.

Далі виконком розглянув питання щодо стану обліку та сплати земельного податку з фізичних осіб у 2021 році на території Дмитрівської сільської територіальної громади, про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Дмитрівської сільської ради, про підготовку і проведення приписки юнаків 2005 року народження до призовної дільниці Першого відділу Кропивницького РТЦК та СП Кіровоградської області, та ухвалив по них відповідні рішення.

В процесі роботи члени виконкому також затвердили план заходів з підготовки та відзначення Новорічних та Різдвяних свят та перейшли до розгляду питань житлово-комунального господарства. Зокрема, було встановлено тариф на послугу централізованого водопостачання для Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп», заслухано хід виконання рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 червня 2021 року № 106 "Про благоустрій та санітарну очистку населених пунктів сільської ради", прийнято відповідне рішення щодо сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, упорядковано адреси житлових будинків та ін..

Останній блок рішень, ухвалених членами виконавчого комітету, стосувався питань щодо захисту прав та інтересів дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше