Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконком працює над виконанням власних та делегованих повноважень

Інформація
29.02.2024

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради, яке провела сільський голова Наталія Стиркуль. Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу Анастасії Заєць про  стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень 2024 року, члени виконкому  взяли його до відома та доручили фінансовому відділу Дмитрівської сільської ради здійснювати постійний контроль за повнотою і своєчасністю надходжень до бюджету громади, виконанням затверджених показників по надходженню до бюджету, вживати заходів щодо забезпечення показників із надходження доходів, здійснювати щоденний моніторинг по власних і закріплених доходах та першочергових виплатах з метою своєчасного і дієвого реагування на невиконання затверджених показників. Далі виконавчий комітет затвердив План заходів щодо наповнення бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни у 2024 році та зобов'язав  головних розпорядників коштів бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади, структурні підрозділи Дмитрівської сільської ради забезпечити виконання вказаних заходів. Координацію роботи щодо виконання рішення було покладено на начальника фінансового відділу Заєць Анастасію.

Інформуючи присутніх  про підсумки роботи виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади за 2023 рік, секретар сільської ради Людмила Камінська  проаналізувала рішення виконавчого комітету з цих  питань, а також детально зупинилася на роботі структурних підрозділів сільської ради в даному напрямку.

У відповідності з планом роботи виконавчого комітету на поточний рік було заслухано звіт начальника відділу культури, туризму та  охорони культурної спадщини Дмитрівської сільської ради Лідії Міркотан  про роботу очолюваного нею відділу за 2023 рік та прийнято його до відома.

Також в процесі роботи виконком затвердив  перелік об’єктів та види робіт, на яких будуть відбувати  покарання у виді громадських робіт засуджені,  відповідно до вироків  суду та перелік об’єктів та види  робіт, на яких правопорушники виконуватимуть постанови суду про накладення  адміністративних стягнень у вигляді суспільно корисних робіт на території Дмитрівської сільської ради, утворив  робочу групу з обстеження об'єктів зберігання та переробки зернових культур на  території Дмитрівської сільської територіальної громади та прийняв низку важливих рішень з питань захисту прав дітей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше