Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконком розглянув поточні питання діяльності громади

Новина
05.04.2023

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання  виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради, на розгляд якого було внесено ряд поточних питань життєдіяльності громади.

Першочергово присутні розглянули стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-лютий 2023 року та прийняли його до відома.

Далі було розглянуто декілька звітів за 2022 рік:

- про підсумки  роботи виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради  по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади;

- про роботу фінансового відділу Дмитрівської сільської ради по виконанню покладених на відділ завдань;

- про роботу Молодіжного центру «Молодіжний простір» відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради по виконанню покладених на центр завдань.

Інформували з даних питань відповідно секретар сільської ради Людмила Камінська, начальник фінансового відділу Анастасія Заєць та начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Бойко.

В порядку контролю за виконанням раніше прийнятих рішень було заслухано інформацію директора ДКП "Сількомунгосп" Віктора Акімова про  хід виконання пункту 2 рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від  27 лютого 2023 року № 22  «Про результати перевірки стану фінансово-господарської діяльності ДКП Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп» за 9 місяців 2022 року».

Також в процесі роботи було прийнято ряд важливих рішень з питань житлово-комунального господарства та благоустрою. Так, вирішено провести протягом квітня – травня 2023 року на території Дмитрівської сільської територіальної громади щорічну всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» та у її рамках 8 квітня 2023 року – День благоустрою за участі працівників сільської ради, колективів підприємств, установ та організацій усіх форм власності, громадськості та затверджено відповідний план заходів; надано повноваження відповідним посадовим особам щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення, передбаченні статтями 150, 152 КУпАП; утворено комісію з питань обстеження стану громадських шахтних колодязів на території Дмитрівської сільської територіальної громади та доручено  членам комісії протягом квітня 2023 року здійснити обстеження стану громадських шахтних колодязів на території громади та підготувати відповідну інформацію.

З метою забезпечення заходів з протидії пожежам, виконком прийняв рішення про запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах та заборону випалювання сухої рослинності та її залишків в 2023 році на території Дмитрівської сільської територіальної громади, а також  утворив комісію з обстеження населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та інших об’єктів суб’єктів господарювання, які знаходяться в межах лісових масивів на території Дмитрівської сільської територіальної громади. Також присутні члени виконкому затвердили План заходів з підготовки та проведення на території Дмитрівської сільської територіальної громади Місячника захисних споруд цивільного захисту та прийняли ряд інших важливих рішень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше