Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з ювілеєм - 70 років!

Інформація
04.01.2021
2 січня відсвяткував свій 70- річний ювілей шанована людина нашої громади, сімейний лікар Амбулаторії загальної сімейної медецини і практики, лікар з великої букви -Віссаріон Михайлович Скирта. Від імені усієї Дмитрівської громади вітаємо Вас, шановний Віссаріоне Михайловичу,з Днем народження!
Ви – Лікар, представник благородної професії, адже протягом тисячоліть люди, які рятують від хвороб і гоять рани, користуються любов’ю та повагою.
Ваша відданість обраній справі, багаторічний досвід, глибокі знання завжди поєднуються із щирим співчуттям, милосердям і високою відповідальністю за здоров’я кожного жителя нашої громади.Мабуть не знайдеться жодного з нас, хто б не звертався до Вас за лікуванням чи порадами у профілактиці недуг. Притаманні Вам високий професіоналізм та ініціативність є свідченням справжньої майстерності медика, наполегливої праці та систематичного самовдосконалення фахового рівня, а найголовніше – своєї вірності клятві Гіпократа.
Нехай у всіх планах і починаннях Вас супроводжує яскравий успіх, робота приносить тільки задоволення й щедрі результати, а новий день дарує натхнення, нові відкриття і звершення на ниві охорони здоров’я! Глибоко вдячні Вам за сумлінну працю, витримку і вміння дарувати людям радість життя! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, успіхів у щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.
Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, минають негаразди та непорозуміння, а доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше