Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вивезення побутових відходів

Оголошення
11.02.2022

Побутові відходи це - відходи, що утворюються в процесі життя і діяльності людини в житлових та нежитлових будинках (крім відходів, пов'язаних з виробничою діяльністю підприємств) і не використовуються за місцем їх накопичення.

Власники або балансоутримувачі житлових будинків, земельних ділянок укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, та забезпечують роздільне збирання побутових відходів.

Збирання побутових відходів є основним завданням санітарного очищення населених пунктів і здійснюється спеціальними автомобілями спеціалізованих цехів (підприємств). Для збирання та тимчасового зберігання побутових відходів використовуються контейнери для сміття.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» критерієм якості послуги з вивезення побутових відходів є дотримання графіка вивезення побутових відходів, дотримання правил надання та вимог законодавства щодо надання послуг з вивезення побутових відходів.

З метою дотримання санітарного благополуччя населення та покращення надання послуги поводження з твердими побутовими відходами Дмитрівське комунальне підприємство «Сільскомунгосп» запрошує до укладення договору про надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог чинного законодавства.

Вартість послуги складає 10 грн./місяць з однієї повнолітньої особи, яка проживає в будинку. Діти до 16 років не враховуються.

Власники домоволодінь, які не укладуть такі договори до 01 квітня 2022 року, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

УВАГА! УВАГА! Власникам домоволодінь, які мають заборгованість за послуги з вивезення побутових відходів, необхідно погасити таку заборгованість до 01 березня 2022 року.

 

Отримати детальну інформацію можна за номерами телефонів (05233)70307, 0997144201, 0956082521 або за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н., с. Дмитрівка, площа Перемоги, 4а.

 

Стаття 152 КУПАП України.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -

тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини на цю ж тему

Засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду

23 лютого 2022 року о 14 годині 00 хвилин в актовому залі Дмитрівської сільської ради відбудеться засідання Конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду керівника комунального підприємства
Оголошення
21.02.2022

Перелік послуг, які надає ДКП "Сількомунгосп"

У Дмитрівському комунальному підприємстві «Сількомунгосп» ви зможете замовити наступні послуги...
Інформація
11.02.2022

Шановні водокористувачі Дмитрівської громади!

ДКП «Сільскомунгосп» просить у строк до 21 лютого 2022 року надіслати фото з показниками лічильника на Вайбер за номерами 0997144201, 0956082521.
Оголошення
11.02.2022

Конкурсу на посаду директора ДКП «Сількомунгосп»

Про умови та строки проведення конкурсу на посаду директора Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп» Кропивницького району Кіровоградської області
Оголошення
14.01.2022
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше