Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВЛАШТУЄМО ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ!

Оголошення
28.03.2024
Згідно з рішенням виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради "Про проведення Всеукраїнської акції "За чисте довкілля"" , за дорученням сільського голови від 28 березня 2024 року всі комунальні установи, заклади, підприємства, структурні підрозділи та старостинські округи Дмитрівської сільської ради розпочинають проводити санітарне очищення, благоустрій відповідних територій -
29 БЕРЕЗНЯ 2024 року о 9.30 год.
Запрошуємо всіх небайдужих та активних мешканців громади долучитися до ВЕСНЯНОЇ ТОЛОКИ!
Закликаємо жителів громади впорядкувати прилеглі до власних домогосподарств території, прибравши сміття, суху рослинність, гілки( НЕ СПАЛЮВАТИ!).
Поки наші незламні воїни чистять українські землі від окупантської нечисті, ми запрошуємо всіх навести лад у своїх оселях, прилеглих територіях та місцях громадського користування!
Подбаємо про чисте довкілля разом!
Звертаємо увагу!!! Кожне домоволодіння ЗОБОВ’ЯЗАНО укласти договір про вивезення побутових відходів з виконавцем послуги з управління побутовими відходами, на території громади – з Дмитрівським КП Дмитрівської сільської ради «Сількомунгосп».
На зображенні може бути: текст «весняна толока влаштуемо велике прибирання! 29 березня 2024 року o 9.30 год. запрошуемо всх небайдужих та активних мешканцив громади долучитись до весняной толоки!»
 
 
 
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше