Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сільські бібіліотеки вшанували пам'ять жертв Голодомору 1932-33 років.

Фоторепортаж
28.11.2020
Пам'ять - нескінчена книга, в якій записане все: і життя людини, і життя країни. Там багато сторінок вписано кривавими і чорними кольорами. Голодомор - одна з найтрагічніших сторінок історії України. Штучний голод 1932-1933 років знищив мільйони українців. П'амять про ці трагічні події живе у душах очевидців і жагучим болем відгукується у наших серцях.
І тому варто робити все, щоб нащадки, особливо молодь, знали про ті лихоліття та  берегли їх у своїй п'амяті, в і'мя того, щоб таке страшне минуле нашої історії ніколи не повторилося.
На знак вшанування пам'яті по померлим від голодної смерті, в читальних залах сільських бібліотек Дмитрівської ОТГ представлені книжкові виставки- реквієм: " Ці трагічні тридцать ... чорні" (Макариська с/б); " П'амять закарбована у слові" ( Цибулівська с/б); " П'амяті невигасний собор" ( Дмитрівська с/б).
Наші виставки допоможуть краще пізнати трагічні події в житті українського народу.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше