Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ВСІ МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!

Фоторепортаж
23.08.2021
Гучно у селі Цибулеве Дмитрівської громади розпочали святкування Дня Державного прапору України та Дня Незалежності України на Громадському вулику. Традиційно – зібралися родинами, аби змістовно та патріотично відсвяткувати важливі річниці для нашої країни.
На гостини завітала Наталія Стиркуль, голова Дмитрівської ТГ, яка привітала всіх зі святом та побажала Громадському вулику розвитку: «Я з великим задоволенням їду у ваший Вулик, бо він дійсно гуде і гуде такими приємними подіями та сюрпризами. Ви не стоїте осторонь від усіх подій, які відбуваються у громаді».
Для кожної і кожного з нас Україна починається з малої Батьківщини. Цибулеве – це наше рідне село, наша маленька частинка України. Підтримуємо слова старости села Олени Студенко про те, що Громадський вулик стає улюбленим місцем для змістовного дозвілля та відпочинку.
Свято запам’ятається встановленням цибулівського рекорду - флешмобу з 10-метровим прапором України, який пошили власноруч, та вишиванковою ходою. Символічно, що кольори українського стягу об’єднують всіх українців – військових, які боронять нашу суверенність, спортсменів, які з цими кольорами здобувають перемоги, медиків та вчителів, всіх і кожного, хто сьогодні розбудовує Україну.
Змагання "Тато, мама, я - спортивна сім'я!" запалювали енергією та завзяттям п’ять сімей-учасниць: Анатолій, Ольга та Домініка Жучковські; Роман, Олена та Ліза Голопури; Сергій, Анна та Аліса Павлові; Олександр, Анастасія та Алевтина Мудревські; Сергій, Тетяна та Ростислав Нагуляки (переможці спортивних змагань). Ідея та проведення змагань "Тато, мама, я - спортивна сім'я!" – Анатолій Головатенко.
Доповнили святкову програму анімаційним шоу для дітей від Event Studio "Zayka" (місто Знам’янка).
Дякуємо сім’ї Зайченко за активну участь у святі!
Вкотре партнером заходу на Громадському вулику став Миколаївський храм села Цибулеве на чолі з отцем Василієм та його родиною. Дітей пригостили попкорном та працювала локація «Блиск-тату» (майстер - Тетяна Палінкаш).
Діти отримали велике задоволення!
Незамінним атрибутом заходів є кухня. Гості свята мали можливість посмакувати козацьким кулішем, який приготував на вогнищі по особливому рецепту Анатолій Головатенко та його команда помічників - Андрій та Валентина Махині, Людмила Таранець та Тетяна Козубенко.
Кіно під зорями розпочалося з відео «Україна, якої ви не знали» від проєкту «Ukraїner» та продовжилося переглядом української стрічки «Сторожова застава» - українськиий пригодницький фільм-фентезі, знятий Юрієм Ковальовим за мотивами однойменного роману Володимира Рутківського.
Ведучою заходу стала креативна, драйвова та енергійна цибулівчанка Ірина Ткаченко, яка запалювала глядачів, учасників та жителів села Цибулеве.
Дякуємо нашим партнерам Агенція сталого розвитку «Хмарочос» за підтримку!
Дякуємо всім волонтерам, які долучилися до організації та проведення свята!
Фото – Тетяна Решетнікова
Захід відбувся в рамках проєкту Зелений театр «Культурний острів громади», що реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.
Поки ми працюємо над створенням літньої сцени на Громадському вулику, тут вже відбуваються культурні події та кінопокази.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше