Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як приймали гостей з Тупичівської громади.

Пресреліз
20.10.2021

В рамках Програми менторство Програми DOBRE  Дмитрівська  сільська територіальна громада 18-19 жовтня 2021 року приймали в у себе в гостях своїх менті- Тупичівську громаду  Городнянського  району Чернігівської області. Делегацію  представляли сільський голова – Лариса Шовкова, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів  - Дмитро Шумар , начальник відділу земельних відносин, містобудування, архітектури, ЖКГ – Людмила Олійник та депутат сільської ради Олександр Шпак, а також програмний спеціаліст офісу  Програми Добре в Кіровоградській області  - Ярослава Ткаченко.

На початку візиту відбулася робоча зустріч з начальниками  апарату  сільської ради, де обговорювали питання наповнення місцевого бюджету, розробки та виконання місцевої стратегії розвитку, обговорили питання підвищення інвестиційної привабливості громади, бюджет участі, а саме головне – це співпраця з програмою ДОБРЕ.

Делегація відвідала комунальне  підприємство «Сількомунгосп», Дмитрівський  ОНЗ ім. Т.Г.Шевченка, амбулаторію ЗПСМ, центр надання соціальних послуг, відвідали старостинські округи, побачили реалізовані проекти Громадського бюджету-2020,поспілкувалися з авторами проектів.  Два дні пролетіли непомітно.  Спілкування виявилося цікавим та пізнавальним для обох сторін. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

Захід проведено у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).  Дмитрівська  та Тупичівська громади є партнерами Програми DOBRE у   Кіровоградській та Чернігівській областях.

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше