Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЯК ЦИБУЛІВЦІ ШУКАЛИ КОДИ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ.

Пресреліз
26.08.2020

Відбулася незвичайна подія літа у нашому селі Цибулеве - баркемп “Коди розвитку громади”. 21 серпня відбувалися справжні дива - географічний майданчик біля малого корпусу Цибулівської школи перетворився у яскравий простір - баркемп.

Баркемпи - неформальні, демократичні, відкриті інтерактивні зустрічі людей, метою яких обмін досвідом та ідеями, а також змістовне дозвілля. Такою подією команда проєкту “Мультикультурна платформа громади “Успішні зміни” презентувала результати проєкту та плани на майбутнє.

Що ж відбувалося?

Тематичні фотозони, ліхтарики, прапорці, фотовиставка “Коди села” створювали чудову святкову атмосферу. Кожен гість заходу отримав календарик «Успішні зміни» та смаколик - брендований імбирний пряник.

Козак Мамай, який допомагав втілювати проєкт «Мультикультурна платформа громади «Успішні зміни» в умовах карантину, з задоволення розпочав урочисту частину заходу і передав слово активісткам, а сам разом зі своєю сім’єю був уважним глядачем.

В програмі заходу:

Презентація результатів проєкту «Мультикультурна платформа громади “Успішні зміни”: попри карантин, ми успішно адаптувалися до онлайн-формату та зуміли втілити задумане та досягти поставлених завдань. Зупинятися не збираємося, адже попереду - активна осінь, в якій знайдеться місце і велопрогулянкам, і кінопереглядам.

Презентація за посиланням: https://cutt.ly/qfpqJDX

Панельна розмова «Коди розвитку громади» разом з Іриною Ткаченко: презентовано результати проєкту “Голос громади у місцевому самоврядуванні” Програми DOBRE, зокрема було відзначено Дмитрівську ОТГ як громаду участі, яка успішно популяризує інструменти участі, створює платформи для діалогу громада-влада. Ірина наголосила, що народження ініціатив у селах громади - це велика сила для розвитку всієї громади, адже у кожному селі є свій код, своя суперсила, якій потрібні певні умови і підтримка, аби реалізуватися і розкритися. Село Цибулеве, його історія активності після приєднання до Дмитрівської ОТГ - яскравий доказ цьому!

Ток-шоу з Наталією Стиркуль, головою Дмитрівської громади, стало майданчиком для відкритого спілкування цибулівчан з очільницею громади. Шкода, що питань фактично не було, проте Тетяна Кондратенко упорядкувала в інтерв’ю питання, які турбували жителів і озвучувалися у соціальних мережах, розмовах при зустрічах. Відповіді пані Наталія надала вичерпні і закликала користуватися доступними інструментами для спілкування та озвучувати не тільки проблеми, а й ідеї.

Вручення відзнак від проєкту "Голос громади у місцевому самоврядуванні"

Отримали відзнаку за втілення проєкту "Мультикультурна платформа громади "Успішні зміни", активне і конструктивне використання інструментів участі, створення позитивного іміджу Дмитрівської громади та популяризацію історії рідного села Цибулеве.

Тетяна Решетнікова, керівниця проєкту "Мультикультурна платформа громади "Успішні зміни" отримала відзнаку за активну громадську діяльність, успішно втілені безпекові та просвітницькі ініціативи у громаді, професіоналізм та креативний підхід до популяризації інструментів участі у Дмитрівській ОТГ.

А далі - перегляд фільму з ароматним трав’яним чаєм.
Оскільки карантин завадив українцям подорожувати, то ми запропонували віртуальну подорож. І ця подорож виявилася незвичайною - ми проклали місточок через кіно в іншу країну та культуру. Фільм “Того” - це сильна історія про відданість, про добрі справи людей і героїчних тварин, про виклики людства.

Багато залишилося за кадром - написання проєкту, закупівлі, звіти... Але, маючи сильну команду Решетнікова Тетяна Кондратенко Тетяна Головатенко Світлана Єльник Наталія Халявка Тетяна Притула Наталія Махиня Валентина Студенко Олена Мудревська Анастасія Жанна Данько Таранець Людмила
нам вдалося реалізувати задумане в життя.

Наша команда щиро дякує програмі DOBRE за підтримку, співпрацю та віру в нас!

Особливу вдячність висловлюємо команді Агенції сталого розвитку "Хмарочос". Ви нас навчили впевнено рухатися до поставленої мети, надихали та заряджали енергією. Цінуємо та поважаємо!

Фото - Frame Studio Kropyvnytskyi

Ми впевнено продовжуємо крокувати до Успішних змін!!!

Баркемп “Коди розвитку громади” відбувся в рамках проєкту «Мультикультурної платформи громади «Успішні зміни», що втілюється ГО «Платформа успішних змін» в рамках конкурсу «Місцеві ініціативи для розвитку громади-2020» (проводиться Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

#УспішніЗміни
#DOBRE

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше