Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем матері!

Привітання голови
10.05.2020

 

Хто найголовніша людина у житті? Мама! В один голос скажуть усі. Але воно і не дивно. Саме мама піклується про тебе найбільше, дарує свою ніжність, тепло та турботу. Вона раненько встає, щоб приготувати сніданок, вчить з тобою уроки, допомагає розібратися з першими стосунками, вступити в університет та весь час рятує по життю. Мабуть, саме тому і створили спеціальне свято – День матері, яке підкреслює те, як ми цінуємо наших мам.

День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

 Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

 В цей день я від усієї душі вітаю дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Бажаю щастя, миру, достатку, натхнення, терпіння, здоров'я та любові. Нехай милі діти завжди будуть гордістю, радістю, світлом удачі для Вас, нехай кожен день в Ваших сім’ях дарує свято і гарний настрій!

Зі сятом дорогі матусі!

З повагою сільський голова Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше