Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щиро вітаю вас з Новим 2020 Роком та Різдвом Христовим!

Привітання голови
31.12.2019

Шановні жителі Дмитрівської об’єднаної територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Новим 2020 Роком та Різдвом Христовим!

Для всіх нас цей рік видався особливим, насиченим подіями, які назавжди впишуться в історію нашої громади. В цьому році ми вийшли на прямі міжбюджетні відносини, стали повноцінними розпорядниками власних коштів, завдяки чому вдалось втілити в життя ідеї та реалізувати проекти, які змінюють обличчя нашої громади, визначають вектор її соціального та економічного розвитку. Нещодавно до нашої великої та дружньої родини приєднались громади сіл Макарихи та Цибулеве, які стали повноцінними її членами. Загалом в 2019 році нам успішно вдалось закласти міцний фундамент для нашого подальшого розвитку та процвітання.

Отож бажаю всім нам, щоб 2020 рік став роком нових здобутків і перемог. Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а очі світяться щастям. Нехай святкова новорічна зірка осяє кожну оселю світлом добра та надії, укріпить вірою душі та зігріє любов'ю серця, додасть сил та натхнення на наполегливу працю заради наших дітей та онуків, заради нашого рідного краю, заради всієї України! Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги. Миру та довголіття вам та вашим родинам.

З Новим Роком, громадо! Христос роджається!

З повагою сільський голова Наталія Стиркуль.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше