Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

За підтримки народного депутата.

Новина
02.08.2021

Відповідно до pозпоpядження №468-p від 19 тpавня 2021 pоку Кабінет Міністpів Укpаїни pозподілив 1 мільяpд 677 мільйонів 376 тисяч 194 гpивні субвенцій на соціально-економічний pозвиток окpемих теpитоpій між 1 161 об’єктом у pізних pегіонах Укpаїни.  Нагадаємо, що субвенціями називають гpошову допомогу місцевому бюджету, що надається з деpжавного бюджету і спpямована на фінансування актуального і важливого для pозвитку гpомади об'єкта інфpастpуктуpи. 

Кіровоградській області державна допомога на соціально-економічний розвиток, згідно із розпорядженням, дісталася сумі 50 мільйонів гривень та в кількості 38 субвенцій, також за кількістю виділених коштів Кіровоградська область посіла 18 місце.

Із п’яти мажоритарних округів Кіровоградської області найбільше коштів було направлено на округ народного депутата Олеся Довгого - №102.

За підтримки депутата Олеся Довгого Дмитрівська територіальна громада отримала субвенцію з державного бюджету в розмірі 975 тис.грн на реалізацію проєкту «Відновлення (реконструкція) спортивного майданчику для роллер-скейтингу біля Дмитрівського сільського будинку культури по Площі Перемоги, 12 в с.Дмитрівка Кропивницького району Кіровоградської області» та по 90 тис.грн. отримали на придбання обладнання, устаткування та предметів довгострокового користування Іванковецький заклад дошкільної освіти «Ягідка» Дмитрівської сільської ради та Цибулівський заклад дошкільної освіти «Пролісок» Дмитрівської сільської ради. 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше