Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дмитрівського сільського голови з Міжнародним днем захисту дітей.

Привітання голови
01.06.2021

 

Дорогі діти! Шановні батьки!

 

Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

Щиро вітаю вас з цим світлим та прекрасним святом!

Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішка дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього ми всі живемо та працюємо.

 

Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Дмитрівської громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини, та як складеться її доля.

 

Тому наше головне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

 

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, яка  вкаже шлях до щасливого прийдешнього.

Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави, нашої Планети. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

 

Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

 

З повагою

Дмитрівський сільський голова                                                 Наталія Стиркуль

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше