Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо долучитися до Всеукраїнського фермерського форуму (онлайн).

Оголошення
16.11.2021

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) запрошує аграріїв Дмитрівської територіальної громади долучитися до Всеукраїнського фермерського форуму (онлайн) «Актуальні напрями державної підтримки агросектору», приуроченого Дню працівників сільського господарства.

Форум відбудеться 18 листопада 2021 року о 09:30 до 12:00 за допомогою ZOOM-зв’язку та одночасно транслюватиметься на YouTube-каналі ПроLand за посиланням: https://youtu.be/ggavHgFDuQ0

Організаторами Форуму є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнський Конгрес Фермерів та Всеукраїнська асоціація громад.

Захід передбачає зв’язок за допомогою ZOOM між студією у м.Києві та приміщенням в громаді, для прямого спілкування з Першим заступником Міністра агрополітики, відповідального за державну підтримку аграрного сектору.

Для участі у форумі в приміщенні Дмитрівської сільської ради передбачається обов’язкова реєстрація аграріїв на сайті https://farmers.org.ua/form-request/ до 20:00 15 листопада 2021 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше