Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання комісії

Новина
28.07.2021

Днями відбулося комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Дмитрівської сільської ради під головуванням секретаря Дмитрівської сільської ради Людмили Камінської.

На комісії було розглянуто питання щодо подальшого місця перебування малолітньої дитини,  яка наразі перебуває у КНП «Кіровоградський обласний спеціалізований будинок дитини нового типу Кіровоградської  обласної ради» у зв’язку з тривалою хворобою матері та невиконанням нею своїх батьківських обов’язків належним чином.

За результатами засідання та заявою матері малолітньої дитини прийнято рішення про продовження терміну перебування її у закладі ще на пів року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше