Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання робочої групи з питання розвитку туризму у селі Цибулеве.

Пресреліз
28.02.2024

Вчора 27 лютого 2024 року в приміщенні Цибулівської сільської бібліотеки відбулося засідання робочої групи у форматі круглого столу з питання розвитку туризму у селі Цибулеве Дмитрівської сільської територіальної громади.
До засідання долучилися: староста Цибулівського старостинського округу, начальники відділу культури і туризму Дмитрівської сільської ради та відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності апарату Дмитрівської сільської ради , голова ГО « Успішні зміни», власники зеленої садиби «Гайдамацька січ», представники закладів освіти та закладів культури села Цибулеве.
Головним питанням наради було те, як багате на історичну спадщину Цибулеве Дмитрівської територіальної громади перетворити на туристичне село з визнаними культурними та природними надбаннями, яке зберігає та просуває сільські та громадські цінності, продукти та спосіб життя та має чітке зобов’язання щодо сталого розвитку в усіх його аспектах – економічному, соціальному та екологічному – з основною метою зробити туризм одним із рушійних сил розвитку сільської місцевості та добробуту громади.
Визначили сильні та слабкі сторони села Цибулеве, обговорили основні цілі розвитку туризму, основні проблеми, з якими стикається село, визначились з найбільш інноваційними ініціативами, за якими розвивається село у сфері туризму. Зазначимо, що село Цибулеве дуже гарне село, яке має власну історію, має вигідне географічне розташування, вже має об’єкти туристичної інфраструктури, багате на культурні та природні ресурси, а саме головне багате на ініціативних людей. Тому, маючи такий потенціал маємо в планах попрацювати над Стратегією розвитку туризму. І саме на засіданнях робочої групи ми будемо презентувати, обговорювати усі напрямки роботи та ухвалювати відповідні рішення.
Завданнями Робочої групи є:
- здійснення стратегічного аналізу внутрішнього потенціалу та зовнішнього середовища;
-формування бачення майбутнього села Цибулеве і всієї території Дмитрівської СТГ та головних пріоритетів (напрямків) його розвитку;
-формування ієрархії цілей головних напрямків (стратегічні, оперативні цілі);
-формування плану дій для реалізації стратегічного плану (завдання в рамках системи цілей, проекти);
-формування механізму управління стратегічним планом; -прикінцеве ухвалення проекту стратегічного плану;
- промоція (популяризація) процесу стратегічного планування серед громади та у зовнішньому середовищі;
-презентація та сприяння ухваленню проекту стратегічного плану депутатськими комісіями та громадськістю (громадські слухання).
Наступне засідання планується 5 березня 2024 року об 11.00 год. у приміщенні Цибулівської сільської ради, тому запрошуємо долучитися всіх небайдужих і активних громадян.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше