Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання з питання руху автотранспорту

Новина
08.02.2021

08 лютого 2021 року відбулося спільне засідання представників Дмитрівської сільської та Знам’янської міської територіальних громад, представника перевізника. Також були запрошені депутати Дмитрівської сільської ради та мешканці села Гостинне. На розгляд було винесено питання відновлення курсування автобусу сполученням "Знам'янка -Гостинне". За попередніми підрахунками спеціалістів відповідних структур було визначено, що даний маршрут збитковий. Тому у зв'язку із соціальною складовою проблеми, усі залучені сторони намагаються віднайти  спільні шляхи рішення даного питання.  Представникам громади було запропоновано декілька варіантів, а саме:

- безкоштовно,шкільним автобусом доставляти дітей в школи центральної садиби,їх в селі Дмитрівка - дві;

-сільська рада буде компенсувати перевізнику кошти за фактично перевезених пільговиків;

- жителям села Гостинне  запропоновано викупити частково проїзні квитки, які забезпечать гарантований мінімальний пасажиропоток.

За результатами засідання було прийнято рішення, провести депутатом цього округу зустріч з мешканцями села Гостинне та промоніторити  кількість потенційних користувачів автотранспорту.

На даний момент питання забезпечення даного населеного пункту транспортним сполученням залишається відкритим.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше