Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Застерігаємо населення,за спалювання сухостою ви будете нести криміналну відповідальність.

Інформація
23.03.2022

До уваги жителів Дмитрівської громади!!!

 

В нашій країні 28-й день іде війна з окупантами, оголошений воєнний стан, рашисти бомблять міста України і населені пункти, українські військові продовжують боронити нашу землю від російських окупантів та після ЗСУ ми із впевненістю можемо назвати пожежників – нашими другими героями. Працівники ДСНС та інших організацій за всі дні війни в Україні ліквідували величезну кількість пожеж та врятували багатьох мирних мешканців, пожежні частини знаходяться в повній бойовій готовності, а ви, шановні  жителі  дмитівської громади, власними вчинками ( палінням сухостою, очеретів та ін.), завдаєте величезної шкоди, в першу чергу екології. Відволікаєте наших доблесних пожежників від нагальних справ.

З якими ще словами до вас звертатися, щоб ви почули і зрозуміли?

 

За півтори суток на території нашої громади зафіксовано три випадки підпалу сухої трави.

З березня місяця  до переліку злочинів, ст.113 «Диверсія»  додано і навмисні підпали, в тому числі й сухої рослинності (сухостій, черет та ін.).

В обґрунтуванні йдеться, що під час воєнного стану такі дії становлять додаткову небезпеку, відволікають від виконання бойових завдань підрозділи рятувальників, військових та правоохоронців, а відтак, знижують обороноздатність країни.

 Застерігаємо, що відтепер такі дії розцінюються як кримінальний злочин, який передбачає покарання у вигляді ув'язнення строком від 10 до 15 років з конфіскацією майна.

 

Все буде Україна!!! Слава Україні!!!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше