Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зі святом Соборності!

Привітання голови
22.01.2023
Шановні жителі Дмитрівської громади!
Від імені депутатів Дмитрівської сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з Днем Соборності!
Нажаль, свою 105-ту річницю Соборності Україна відзначає в умовах воєнного стану. І наші захисники знову мужньо виборюють свободу і цілісність нашої держави.
Сьогодні, як ніколи раніше, виклики, що постали перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль і єднання українського народу.
Нашим славним українським воїнам бажаю терпіння, наснаги, витримки та мужності, всім нам - миру та Божої ласки, сили, оптимізму та віри у перемогу.
Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаймо про незліченні жертви, принесені на вівтар соборності й державності. І нехай у цьому благородному пориві кожного свідомого громадянина супроводжує щастя, злагода, мир і добробут, мудрість і чуття єдиної родини у соборній Україні.
Зі святом Соборності!
Слава Україні!
З повагою
Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше