Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ»

Інформація
15.04.2024

Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до українських виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробника, а також – відкривати власні підприємства, щоб посилювати економіку країни. Тобто «плюсувати своє» всіма способами, допомагаючи країні вистояти.

Купуючи продукцію українських виробників, українці не лише прямо підтримують економіку країни, але й безпосередньо платять зарплати людям, які працюють на підприємствах, роблять можливою підтримку армії (адже майже всі податки під час вторгнення спрямовані саме на це) та функціонування лікарень, громадських просторів (парків тощо). Цей ефект на економіку та суспільство є настільки суттєвим і відчутним, що можна сміливо говорити про те, що купуючи українське, ми буквально плюсуємо своє. 

Про економічний ефект споживання продукції українського виробництва

  1. Купуючи українські товари, споживач фактично платить зарплату працівникам підприємства-виробника і податки у державний бюджет, які повністю йдуть на підтримку Сил безпеки й оборони.
  2. Важливо, щоб громадяни купували вітчизняні товари, оскільки в такому випадку витрачені кошти залишатимуться в Україні й формуватимуть ВВП. Насамперед це стосується товарів з розвиненим внутрішнім виробництвом — харчова і легка промисловості; виробництво будматеріалів, побутової хімії й косметики тощо.
  3. Заміщення імпортованих товарів вітчизняною продукцією матиме значний економічний ефект. В Україні протягом останніх років активно розвивалися різні галузі, що здатні покрити внутрішній попит, наприклад на харчові продукти. 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше