Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Онлайн опитування

Оголошення
24.04.2020

Бюджет для громадян – новий для нашої громади формат, який допомагає зрозуміти, як формується бюджет, та дає можливість побачити своє місце в ньому. Бюджет для громадян - це не абстрактна річ, це кошти всіх її мешканців. Гроші в бюджеті не з’являються абизвідки, а витрати не робляться лише за бажанням керівників громади або групи громадян. Кожен представник нашої території може взяти участь у процесі формування бюджету.
Минулого року, вперше, було представлено сільський бюджет в форматі «Бюджету для громадян», де в спрощеній формі були продемонстровані доходи та видатки нашої громади.
Гарні традиції повинні продовжуватись. В цьому році ми також плануємо провести презентацію сільського бюджету. Для того, щоб ми мали змогу врахувати всі ваші побажання, пропонуємо вам прийняти участь в цьому опитуванні і тим самим долучитися до цієї події. https://forms.gle/bX3sScDe2ajvRa3b7

Новини на цю ж тему

Результати онлайн-опитування щодо «Бюджету для Громадян»

Для того, щоб ми мали змогу врахувати всі ваші побажання, в квітні цього року ,було запропоновано всім мешканцям громади пройти онлайн опитування та допомогти визначитись з форматом цьогорічної інформаційної кампанії.
Інформація
29.07.2020

залучення громадян до прийняття рішень на місцевому рівні та активізація роботи громадських організацій або ініціатив.

Спілка «Громадські ініціативи України» та Агенція сталого розвитку «Хмарочос» звертається до Вас з проханням відповісти на декілька питань анонімної онлайн анкети.
Оголошення
04.05.2020

Результати опитування щодо вивчення потреб молоді віком

У рамках реалізації компоненту «Молодіжний працівник в ОТГ» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) було виконано домашнє завдання до базового тренінгу «Молодіжний працівник», а саме: проведено збір статистичної інформації, опитування молоді.
Фоторепортаж
26.12.2019

Поводження з твердими побутовими відходами (опитування)

В рамках розроблення Плану удосконалення послуги в населенних пунктах ?з 1 по 15 листопада 2019 року на території Дмитрівської громади буде проведено добровільне анонімне опитування господарів домоволодінь.
Оголошення
01.11.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше