Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Інформація
15.12.2021

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. 

Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

Для перевезень залізницею:

Ліцензія на перевезення небезпечних вантажів та відходів залізничним транспортом

Переоформлення ліцензії з перевезення залізничним транспортом

Розширення діяльності з перевезення залізничним транспортом

Звуження ліцензії на перевезення залізничним транспортом

Анулювання ліцензії на перевезення залізничним транспортом

Для авіаперевезень: 

Посвідчення члена екіпажу

Ліцензія на перевезення повітряним транспортом

Розширення діяльності з перевезення повітряним транспортом

Звуження діяльності з перевезення повітряним транспортом

Анулювання ліцензії на перевезення повітряним транспортом

Більше про те, де отримати державні послуги дивіться на платформі Дія.Центрів. Тут можна знайти найближчий Центр, залишити відгук, дізнатися робочі години, а також є навчання для адміністраторів та робітників Центрів.

Новини на цю ж тему

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді.
Інформація
11.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.
Інформація
02.02.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.
Інформація
27.01.2022

Найпопулярніші послуги ДРАЦС на Гіді

Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.
Інформація
19.01.2022

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?
Інформація
12.01.2022

Послуги для військовозобов’язаних та призовників на Гіді

Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг?
Інформація
07.01.2022

Топ-10 держпослуг, які шукали українці на Гіді з держпослуг у 2021 році

Як отримати пакунок малюка, єПідтримку, довідку ОК-7 або зареєструвати місце проживання чи отримати соціальну допомогу? Усі відповіді є на Гіді з держпослуг! Підготували добірку ТОП-10 держпослуг, які українці шукали на порталі у 2021 році.
Інформація
31.12.2021

Послуги для морського та річкового транспорту на Гіді

Дізнатися про те, як оформити ліцензію на перевезення, зареєструвати судно чи отримати свідоцтво про присвоєння судну розпізнавального номера легко — уся достовірна та актуальна інформація про отримання будь-яких державних послуг на одному порталі
Інформація
21.12.2021

Послуги для людей з інвалідністю на Гіді

Щороку 3 грудня світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Ця дата привертає увагу до важливості безбар’єрності. Усе про державні послуги для людей з інвалідністю, допомогу від держави та шляхи отримання знає Гід з державних послуг.
Інформація
07.12.2021

Соціальні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати.
Інформація
29.11.2021

Послуги для автоперевезень на Гіді

Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.
Інформація
25.11.2021

Допомога по утриманню дитини на Гіді

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг.
Інформація
19.11.2021

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.
Оголошення
12.11.2021

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.
Інформація
03.11.2021

Місяць цифрової грамотності з Міністерством цифрової трансформації

53% українців володіють цифровою грамотністю нижче базового рівня. Тому Міністерство цифрової трансформації України оголошує місяць цифрової грамотності — масштабну інформаційну кампанію, яка надихне українців на навчання цифрових навичок.
Оголошення
01.11.2021

Цифрограм 2.0

Мінцифра оприлюднила Рамку цифрової компетентності для громадян України
Оголошення
02.06.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше