Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Форсайт-дослідження: 1 листопада стартує всеукраїнське опитування роботодавців

Інформація
30.10.2023

Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України запрошує роботодавців усіх форм власності взяти участь у всеукраїнському опитуванні, що стартує 1 листопада цього року.

Участь роботодавців в опитуванні є важливоюскладовою у вiдновленні та розвитку економіки України, оскільки результатифорсайт-дослідження допоможуть:

  • визначити поточні та перспективні потреби у працівниках;
  • наблизити освітні послуги до реальних потреб ринку праці та забезпечення роботодавців кадрами необхідної кваліфікації;
  • усунути  на ринку праці дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили.

Результати опитування будуть корисними та використанi виключно:

  • для визначення поточного стану ринку праці та перспектив його розвитку;
  • для обґрунтування обсягів та удосконалення освітніх програм навчання молоді та дорослих.

Ефективність цієї роботи неможлива без підтримання зворотного зв’язку стейкхолдерів. Тож, пропонуємо роботодавцям долучитись до опитування та зробити, насамперед, крок до розвитку власного підприємства.

Маєте питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або за номером телефону (044) 244 94 92. Для зв’язку пропонуємо й Telegram-канал Кіровоградського обласного центру зайнятості t.me/dcz_kir, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами.

Новини на цю ж тему

Про онлайн-опитування

Міністерство економіки України у партнерстві з Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.
Оголошення
16.02.2024

Експериментальний проєкт: безкоштовне профнавчання для ветеранів та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Ви учасник бойових дій чи особа з інвалідністю внаслідок війни? Бажаєте отримати нову професію чи підвищити власну кваліфікацію та успішно повернутися до професійного життя? Візьміть участь в експериментальному проєкті з організації професійного навчання...
Інформація
21.12.2023

Telegram-канал та Іnstagram ДСЗ: інформативно, корисно та зручно

Державна служба зайнятості намагається йти в ногу з часом та застосовує нові інструменти для розширення каналів комунікацій з клієнтами.
Оголошення
14.12.2023

Програма «єРобота» діє

Грантова програма єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.
Новина
31.05.2023

Полтавський військовий коледж чекає на вас: обираємо професійне майбутнє, вступ не за горами

Полтавський військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут чекає відповідальних, патріотичних та сумлінних.
Оголошення
18.05.2023

єРобота: як отримати грант для бізнесу

Знам'янське управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості запрошує на вебінар «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу»
Оголошення
07.03.2023

Питання – відповіді

У якому розмірі надається роботодавцям компенсація за працевлаштування осіб з інвалідністю? За рахунок яких коштів виплачується роботодавцям компенсація за працевлаштування осіб з інвалідністю? Компенсація роботодавцю за працевлаштування безробітних: які зміни відбулися у законодавстві?
Інформація
28.02.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше