Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Програма «єРобота» діє

Новина
31.05.2023

Грантова програма єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей.

Новини на цю ж тему

Про онлайн-опитування

Міністерство економіки України у партнерстві з Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств.
Оголошення
16.02.2024

Експериментальний проєкт: безкоштовне профнавчання для ветеранів та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Ви учасник бойових дій чи особа з інвалідністю внаслідок війни? Бажаєте отримати нову професію чи підвищити власну кваліфікацію та успішно повернутися до професійного життя? Візьміть участь в експериментальному проєкті з організації професійного навчання...
Інформація
21.12.2023

Telegram-канал та Іnstagram ДСЗ: інформативно, корисно та зручно

Державна служба зайнятості намагається йти в ногу з часом та застосовує нові інструменти для розширення каналів комунікацій з клієнтами.
Оголошення
14.12.2023

Форсайт-дослідження: 1 листопада стартує всеукраїнське опитування роботодавців

Державна служба зайнятості спільно з Федерацією роботодавців України запрошує роботодавців усіх форм власності взяти участь у всеукраїнському опитуванні, що стартує 1 листопада цього року.
Інформація
30.10.2023

Полтавський військовий коледж чекає на вас: обираємо професійне майбутнє, вступ не за горами

Полтавський військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут чекає відповідальних, патріотичних та сумлінних.
Оголошення
18.05.2023

єРобота: як отримати грант для бізнесу

Знам'янське управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості запрошує на вебінар «‎єРобота: як отримати грант для бізнесу»
Оголошення
07.03.2023

Питання – відповіді

У якому розмірі надається роботодавцям компенсація за працевлаштування осіб з інвалідністю? За рахунок яких коштів виплачується роботодавцям компенсація за працевлаштування осіб з інвалідністю? Компенсація роботодавцю за працевлаштування безробітних: які зміни відбулися у законодавстві?
Інформація
28.02.2023
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше