Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ініціатива

Фоторепортаж
22.10.2019

Дуже добре коли територія багата на ініціативних людей, від того вона стає набагато привабливішою і цікавою для жителів і гостей нашої громади. Бо є чим похвалитися. Це і дитячі майданчики, зроблені власними руками ініціативних людей нашого села, і розмальовані зі смаком автобусні зупинки, і впорядкування занедбаних ділянок , кладовищ, ставків… можна цей перелік продовжувати, але хочеться зупинитися на ініціативі випускників 1998 року Дмитрівської ЗОШ №2, які започаткували ініціативу з озеленення рідного села. Ми сподіваємося, що цю ідею підхоплять усі небайдужі до своєї території випускники наших шкіл і наша Дмитрівка зазеленіє і розквітне на карті нашої держави, як саме краще село в Україні.

Новини на цю ж тему

Шановні жителі громади!

Звертаємо Вашу увагу щодо влаштування несанкціонованих смітників – проблема, яка супроводжує не тільки нашу громаду, а й територію всієї країни.
Оголошення
11.04.2024

До уваги громади!

02 квітня 2024 року було здійснено комісійний об'їзд території села Дмитрівка, щодо порушень громадянами правил благоустрою.
Пресреліз
02.04.2024

Дбати про благоустрій - це справа честі усіх жителів громади.

Напередодні Дня довкілля та наближення світлих Великодніх свят звертаємось до Вас із закликом подбати про благоустрій Ваших населених пунктів.
Інформація
13.04.2021

Шановні мешканці громади!

Міністерством розвитку громад та територій України розроблені рекомендації щодо поводження з побутовими відходами під час карантину. Просимо вас долучитися до практики зменшення та мінімізації ТПВ
Оголошення
06.04.2020

Гарна ідея запалює ініціативу

Всі ми хочемо жити в місці де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони. Тож найактивніші мешканці нашої громади, вирішили взятися за облаштування автобусних зупинок по вулиці Молодіжній та у центрі села.
Фоторепортаж
06.08.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше