Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту містобудівної документації

Повідомлення
12.04.2023

Назва містобудівної документації: «Оновлення та внесення змін до генерального плану та розроблення плану зонування села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області»

 

Період проведення громадського обговорення: з 17.04.2023 року по 18.05.2023 року.

 

Підстава для розроблення містобудівної документації:

Відповідно до законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність», «Про стратегічну екологічну оцінку», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», виконавчим комітетом Дмитрівської сільською радою планується провести громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації – «Оновлення та внесення змін до генерального плану та розроблення плану зонування села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області», з метою визначення цільового призначення з відображенням існуючого функціонального використання земельних ділянок та формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту.

Дане повідомлення є підставою для подання пропозицій та зауважень з питань формування принципів планувальної організації забудови території населеного пункту, будівництва господарських та адміністративних споруд та інше (подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил).

Генеральний план населеного пункту – містобудівна документація, яка визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту.

Мета містобудівної документації (Оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінг села Макариха Кропивницького району Кіровоградської області) на місцевому рівні: визначення допустимих видів забудови територій, забезпечення охорони навколишнього середовища, збереження культурної спадщини, виділення територій для розміщення житла тощо.

Генеральний план, зонінг містять основні техніко-економічні показники, графічні та текстові матеріали.

Відомості про замовника та розробника містобудівної документації:

  1. Замовник: Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.
  2. Розробник: ПП Пенязь Т.О., м.Кропивницький, вул.Гоголя, 84, кв.1, тел. (0522) 22-67-23.

Підстава розроблення: відповідно до рішення Дмитрівської сільської ради від 21 травня 2021 року № 397 «Про розроблення містобудівної документації «Оновлення та внесення змін до генерального плану та розроблення плану зонування села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області».

  1. Інформація про місце та строки ознайомлення з проєктом містобудівної документації:

з містобудівною документацією «Оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінг села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області» пояснювальною  запискою, розділом "Охорона навколишнього природного середовища", який розробляється у  складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна ознайомитися у строк з 17 квітня 2023 року по 18 травня 2023 року (включно) у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради за адресою: пл. Перемоги, 4, 1-й поверх, тел.: (05233) 7-03-15 або на офіційному веб-сайті Дмитрівської сільської ради у розділі «Корисна інформація» підрозділ «Генеральні плани».

 

Строк подання і строк завершення розгляду пропозицій:

Зауваження та пропозиції приймаються від фізичних та юридичних осіб у строк з 17 квітня 2023 року по 18 травня 2023 року (включно) виконавчим комітетом Дмитрівської сільської ради, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.

Поштою на адресу: Дмитрівська сільська рада, с.Дмитрівка, пл.Перемоги, 4.

В електронному вигляді: на електронну адресу: E-mail: jkg.dsr@ukr.net.

Інформація про результати проведення громадських слухань, щодо врахування громадських інтересів до проєкту містобудівної документації на місцевому рівні «Оновлення та внесення змін до генерального плану та зонінг села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області», буде розміщена на офіційному веб-сайті Дмитрівської сільської ради https://dmitrovka-otg.gov.ua/, розділ «Корисна інформація», підрозділ «Генеральні плани».

 

Відповідальна особа – Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Бабіч Т.М.

 

Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:

18 травня 2023 року о 14.00 в приміщенні Дмитрівської сільської ради за адресою: пл.Перемоги, 4, с.Дмитрівка, Кропивницького району Кіровоградської області, відбудуться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб.

 

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради

Новини на цю ж тему

Оголошення про проведення закупівлі

Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області
Оголошення
13.12.2023

Громадські слухання містобудівної документації

Проводяться громадські слухання містобудівної документації - детальний план території окремої земельної ділянки з кадастровим номером 3522281500:02:000:7556
Оголошення
06.12.2023

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту містобудівної документації

На підставі клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕОН К», прийнято рішення Дмитрівської сільської ради від «12» жовтня 2023 року № 1669 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території окремої земельної ділянки...
Оголошення
17.11.2023

Оголошення про проведення закупівлі

Оголошення про проведення закупівлі роботи з «Облаштування скверу «Громадський вулик» (капітальний ремонт) за адресою: вулиця Центральна, село Цибулеве Кропивницького району Кіровоградської області. Коригування»
Оголошення
07.11.2023

Робоча зустріч в рамках програми DOBRE з питань покращення послуги водопостачання.

11 листопада 2021 року відбулася робоча зустріч з консультантом програми DOBRE Сергієм Кареліним з питань покращення водопостачання.
Інформація
15.11.2021

Присвоєння адрес об’єктам будівництва

з 1 липня 2019 року адреса об’єкту будівництва присвоюється за вибором замовника будівництва
Оголошення
28.05.2020
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше