Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулася зустріч сільського голови з жителями села Іванківці

Новина
25.07.2023

25 липня 2023 року відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль з жителями села Іванківці. Разом із сільським головою на зустріч із сільчанами прибули секретар сільської ради Людмила Камінська, староста села Іванківці, села Заломи, села Юхимове Світлана Токарь, керівники відділів, підприємств, установ сільської ради та поліцейські офіцери громади. У Будинку культури зібралося біля 60 мешканців села.

На початку зібрання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які полягли в боротьбі з російськими окупантами, захищаючи цілісність і суверенітет держави Україна, починаючи з 2014 року.

Наталія Стиркуль інформувала присутніх про роботу сільської ради та її виконавчого комітету в умовах воєнного стану, кроках у напрямку підвищення соціальних стандартів, навела дані щодо соціально-економічного розвитку території, акцентувала увагу на стратегії її розвитку та інших важливих питаннях: підготовки протирадіаційних укриттів відповідно до встановлених вимог, збереження мережі закладів освіти, виготовлення правовстановлюючих документів на нерухоме майно, ремонту сільських доріг, благоустрою території, заключення договорів з комунальним підприємством "Сількомунгосп" на вивезення твердих побутових відходів, упорядкування кладовищ та ін..

Далі сільський голова надала слово начальникам відділів, які інформували про свою діяльність та відповідали на запитання мешканців громади.

Також учасники зібрання мали змогу поспілкуватися директором Дмитрівського комунального підприємства Дмитрівської сільської ради "Сількомунгосп", представником комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" та поліцейськими офіцерами громади.

На завершення зустрічі сільський голова ще раз наголосила, що доля їхнього населеного пункту залежить лише від самої громади, тож їм варто краще ставитися до питання благоустрою населеного пункту, звернути увагу на громадський порядок і лише завдяки спільним зусиллям усієї громади буде досягнуто хорошого результату.

За результатами зустрічі Дмитрівським сільським головою Наталією Стиркуль дано доручення відповідним структурам вжити заходи щодо вирішення проблемних питань, які турбують населення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше