Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч сільського голови з жителями села Іванківці

Оголошення
18.06.2021

У п'ятницю, 18 червня цього року, відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль з жителями села Іванківці, у якій взяли участь секретар Дмитрівської сільської ради Людмила Камінська, депутат сільської ради Леонід Кузенний, староста сіл  Іванківці, Заломи, Юхимове Світлана Токарь, начальники відділів, комунальних підприємств та установ сільської ради, а також поліцейські офіцери громади.

Зал Будинку культури був заповнений майже повністю, зібралося  більше 100  жителів.

Наталія Стиркуль  проінформувала  учасників зібрання про роботу сільської ради та її виконавчого комітету, розповіла про бюджет громади, доходи та  видатки, соціально-економічний  розвиток території , діяльність громадських організацій «Назавжди разом» та «Успішні зміни», про реалізацію  проектів громадського бюджету на території ОТГ у 2020 році,  плани на 2021 рік , про те, що Дмитрівська сільська територіальна громада отримала  нагороду взірцевої громади від Програми DOBRE за найвищі досягнення в розвитку спроможності, акцентувала увагу на стратегії розвитку території та інших важливих питаннях.

Далі сільський голова надала слово начальникам відділів, які інформували  про свою діяльність та відповідали  на питання  мешканців громади.

Жителів села, зокрема,  турбували  питання оренди землі,   продажу земельних ділянок, розорювання придорожніх та прибережних смуг, ремонту сільських доріг, встановлення вуличного освітлення, подолання наслідків сильних злив,  припинення роботи аптечного пункту.

Під час зустрічі також обговорювалися  питання ремонту аварійного містка  (вул.. Травнева), визначення балансоутримувача сільського водогону,  укладання договорів з ДКП "Сількомунгосп" на вивезення твердих побутових відходів, роботи дошкільного навчального закладу "Ягідка", забезпечення старшокласників  сучасною комп'ютерною технікою та інші.

Також учасники зібрання  мали змогу поспілкуватися з поліцейськими офіцерами  громади, директором комунальної установи  "Центр надання соціальних послуг" та директором  Дмитрівського комунального підприємства  Дмитрівської сільської ради "Сількомунгосп".

За результатами зустрічі  Дмитрівським сільським головою Наталією Стиркуль  дано доручення відповідним структурам  вжити заходи щодо вирішення проблемних питань, які турбують населення.

Новини на цю ж тему

Відбулася зустріч сільського голови з жителями села Іванківці

25 липня 2023 року відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль з жителями села Іванківці.
Новина
25.07.2023

День усмішки

В Іванковецькому Будинку культури Дмитрівської сільської ради відбулося яскраве дитяче свято «День усмішки»
Новина
06.11.2022

ЯК ДОБРЕ ЖИТИ, КОЛИ ВІРИШ В ЩАСТЯ

В Іванківцях яскраво та весело пройшло свято зіткане з добра і любові, свято Дня села та Дня Незалежності України.
Фоторепортаж
25.08.2021

Відбулася чергова робоча зустріч Дмитрівського сільського голови із жителями села Цибулеве

29 червня 2021 року Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела робочі зустрічі із жителями вулиць Шкільна, Молодіжна, Центральна, Залізнична та 1-го Травня села Цибулеве, на яких в цілому були присутні близько 115 жителів.
Новина
01.07.2021

Відбулася зустріч Дмитрівського сільського голови із жителями села Цибулеве

За ініціативи Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, 9 червня 2021 року в селі Цибулеве Дмитрівської сільської ради відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови з жителями села..
Новина
11.06.2021

Зустріч Н.Стиркуль із жителями села Плоске

26.07.2019р. у с. Плоскому відбулася зустріч Дмитрівського сільського голови Стиркуль Н.Є. із жителями села, в ході якої було порушень важливі для мешканців питання.
Новина
29.07.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше