Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зустріч Н.Стиркуль із жителями села Плоске

Новина
29.07.2019

26.07.2019р. у с. Плоскому відбулася зустріч Дмитрівського сільського голови  Стиркуль Н.Є. із жителями села, в ході якої було порушено та обговорено питання підвезення дітей до навчальних закладів, роботи сільського клубу, пільгове перевезення, роботи поштового відділення, питання торгівлі на території. Під час зустрічі сільським головою та начальником юридичного відділу апарату Дмитрівської сільської ради проінформовано учасників заходу про необхідність оформлення правовстановлюючих документів на будинки та земельні ділянки та порядок надання консультативної допомоги  та адміністративних послуг посадовими особами апарату Дмитрівської сільської ради.

Новини на цю ж тему

Відбулася чергова робоча зустріч Дмитрівського сільського голови із жителями села Цибулеве

29 червня 2021 року Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела робочі зустрічі із жителями вулиць Шкільна, Молодіжна, Центральна, Залізнична та 1-го Травня села Цибулеве, на яких в цілому були присутні близько 115 жителів.
Новина
01.07.2021

Зустріч сільського голови з жителями села Іванківці

У п'ятницю, 18 червня цього року, відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль з жителями села Іванківці, у якій взяли участь секретар Дмитрівської сільської ради Людмила Камінська, депутат сільської ради Леонід Кузенний...
Оголошення
18.06.2021

Відбулася зустріч Дмитрівського сільського голови із жителями села Цибулеве

За ініціативи Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, 9 червня 2021 року в селі Цибулеве Дмитрівської сільської ради відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови з жителями села..
Новина
11.06.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше