Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На території Дмитрівської територіальної громади відбулися змагання з волейболу.

Фоторепортаж
26.08.2021

22 серпня 2021  на території Дмитрівської територіальної громади відбулися змагання з волейболу, присвячені 30-й річниці Незалежності України. За перемогу боролися 3 команди: 2 команди представляли Дмитрівську ТГ, 1 команда із міста Знам’янка.

                Змагання пройшли у дружній обстановці. Команди, які брали участь показали гідну майстерність та бажання перемогти. В результаті напруженої та захоплюючої гри переможцем стала команда Дмитрівка-2.

2 - місце здобула команда м.Знам’янка, 3 – місце у команди Дмитрівка -1.

Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів та дякуємо за гарну, видовищну гру!

Новини на цю ж тему

Радіємо спортивним досягненням

30 вересня 2023 року у м. Кропивницький відбулися змагання з "Таеквон-До"
Новина
06.10.2023

Соціальний проєкт:"Активні парки-локації здорової України"

Соціальний проєкт :"Активні парки-локації здорової України" у Дмитрівці був запроваджений з метою реалізації Всеукраїнського соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України»
Оголошення
25.07.2023

У ДМИТРІВЦІ ВІДКРИЛИ РОЛЛЕР-СКЕЙТИНГ

26 жовтня у Дмитрівці відбулася радісна подія – відкриття роллер-скейтингу біля сільського будинку культури. У заході взяли участь народний депутат Олесь Довгий та голова Кропивницької районної державної адміністрації Віталій Пастушенко.
Пресреліз
27.10.2021

Як в Дмитрівці відкривали спортивні майданчики

Завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) стало можливим придбання спортивних тенажерів для Дмитрівської ОТГ.
Фоторепортаж
10.09.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше