Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У ДМИТРІВЦІ ВІДКРИЛИ РОЛЛЕР-СКЕЙТИНГ

Пресреліз
27.10.2021
У вівторок 26 жовтня 2021 року у Дмитрівці відбулася радісна подія – відкриття роллер-скейтингу біля сільського будинку культури. У заході взяли участь народний депутат Олесь Довгий та голова Кропивницької районної державної адміністрації Віталій Пастушенко.
Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль зазначила, що роллер-скейтинг збудовано за кошти державної субвенції на соціально-економічний розвиток території, яка надійшла за сприяння народного депутата Олеся Довгого та за співфінансування сільського бюджету.
- У нас на території успішні справи мають своє завершення завдяки потужній команді, до якої входять члени виконавчого комітету та апарату сільської ради, працівники всіх трудових колективів та їх керівники, депутати сільської ради, які не діляться на фракції, на партії. У нас працює єдина партія – Партія Господарників, як ми її всі називаємо, - розповідає Наталія Стиркуль. - Окрема вдячність організаціям, підприємцям, фермерам, одноосібникам, які працюють над наповненням сільського бюджету, одна справа – це наповнити бюджет, а потім мудро його розподілити. У кожного бачення різне, але в першу чергу ми приділяємо увагу людям, які в свій час працювали на території, розбудували її, а ми вже намагаємося утримувати та продовжувати розвивати нашу громаду. Паралельно турбуємося й про наше майбутнє, а це – наші діти, тож створюємо належні умови для їх розвитку. Вдячна народному депутату Олесю Довгому, який завжди цікавиться територією Дмитрівської громади, переймається проблемами та підтримує ідеї, впевнена, що у майбутньому ще спільно зробимо багато добрих справ для території. Нам повезло, що у нас є такий активний депутат, який завжди нас чує і допомагає у вирішенні багатьох питань - підкреслила Наталія Стиркуль.
 
Катерина Матко.

Новини на цю ж тему

Радіємо спортивним досягненням

30 вересня 2023 року у м. Кропивницький відбулися змагання з "Таеквон-До"
Новина
06.10.2023

Соціальний проєкт:"Активні парки-локації здорової України"

Соціальний проєкт :"Активні парки-локації здорової України" у Дмитрівці був запроваджений з метою реалізації Всеукраїнського соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України»
Оголошення
25.07.2023

На території Дмитрівської територіальної громади відбулися змагання з волейболу.

22 серпня 2021 року на території Дмитрівської територіальної громади відбулися змагання з волейболу, присвячені 30-й річниці Незалежності України.
Фоторепортаж
26.08.2021

Як в Дмитрівці відкривали спортивні майданчики

Завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) стало можливим придбання спортивних тенажерів для Дмитрівської ОТГ.
Фоторепортаж
10.09.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше