Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання сільського голови з Днем вчителя.

Привітання голови
01.10.2021

Шановні працівники освіти!

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем вчителя!
Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя. Саме ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі.
Сьогодні в першу чергу від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань. Ви - творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.
Нехай ваше життя завжди наповнюється любов'ю і повагою ваших учнів. У цей святковий осінній день бажаємо вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України.


З повагою
Сільський Голова                                                          Н.Стиркуль

 

Новини на цю ж тему

Початок трансформації освітньої сфери

На сьогодні в Україні відбувається активний процес системної трансформації освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях: від дошкільної – до вищої та освіти дорослих.
Новина
25.03.2024

Лісова казка

У Цибулівському закладі дошкільної освіти "Пролісок " Дмитрівської сільської ради вчора відбулось свято осені "Лісова казка". 
Новина
07.11.2023

Cool games

Учні Дмитрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Дмитрівської сільської ради, ІІІ дивізіон (старша група), прийняли участь у обласних змаганнях з "Cool games" у м.Кропивницькому.
Новина
07.11.2023

Осінній ярмарок

Ярмарок - це завжди свято краси та креативності. Вчора, 5 жовтня 2023 року, в Цибулівській філії Дмитрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Дмитрівської сільської ради відбувся осінній ярмарок.
Новина
06.10.2023

Радіємо спортивним досягненням

30 вересня 2023 року у м. Кропивницький відбулися змагання з "Таеквон-До"
Новина
06.10.2023

Куди б не поїхали, в якому б конкурсі не брали участь - завжди НАЙКРАЩІ!

30 вересня хореографічний колектив комунального закладу "Центр позашкільної освіти"Дмитрівської сільської ради «КАПРИЗ» було запрошено приєднатися до учасників регіонального фестивалю-конкурсу «Барви рідної землі»
Новина
06.10.2023

"Кава з головою"

В рамках Дня молоді у Дмитрівській сільській раді
Новина
11.08.2023

Соціальний проєкт:"Активні парки-локації здорової України"

Соціальний проєкт :"Активні парки-локації здорової України" у Дмитрівці був запроваджений з метою реалізації Всеукраїнського соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України»
Оголошення
25.07.2023

День знань

Цей навчальний рік починається під час війни, але святкування Дня знань залишається актуальним.
Новина
02.09.2022

Що нового в інституційному аудиті шкіл

Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області запрошує до вебінару «Що нового в інституційному аудиті шкіл»
Оголошення
30.09.2021

Про проведення конкурсу на посаду директора ОНЗ «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка»

25 червня 2021 року відбулося друге засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора опорного навчального закладу «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка» Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.
Новина
29.06.2021

Ознайомлення кандидата на посаду директора ОНЗ

18 червня 2021 року відбулося ознайомлення кандидата на посаду директора опорного навчального закладу "Дмитрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка" Дмитрівської сільської ради
Новина
18.06.2021

Засідання конкурсної комісії

15 червня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора опорного навчального закладу «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка» Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.
Новина
15.06.2021

Гурткова робота – як засіб розвитку творчої особистості

На базі закладу дошкільної освіти «Івушка» відбулось засідання творчої групи вихователів Дмитрівської ОТГ.
Новина
13.12.2019

Привітання сільського голови з Днем знань.

Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити.
Привітання голови
01.09.2019

«Прощавай, садок дитячий!»

22 травня 2019 року пройшов випускний бал у дитячому садочку «Малятко». Свято для 9-ти майбутніх першокласників видалося радісним, цікавим.
Фоторепортаж
29.05.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше