Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Свято осені в Цибулівському ЗДО "Пролісок " Дмитрівської сільської ради

Новина
07.10.2022
У Цибулівському ЗДО "Пролісок" відбулося свято осені мета якого: навчити вихованців бачити розмаїття осінньої природи, розкрити красу осінньої природи за допомогою поетичного слова, музики, пісень, художньої творчості дітей, викликати естетичні переживання, захоплення красою природи, розвивати артистичні здібності дітей, їх мовлення, згуртувати  дитячий колектив. З давніх-давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції вихованців садочка, які вони виконали разом зі своїми батьками, організували виставку осінніх дарів та презентували свої роботи. З квітів, гілочок, яблук, кабачків вони створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Роботи справді були дуже різними – і за тематикою, і за матеріалом, з якого виконані, і за власне застосованими техніками. Але об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність.
Сценки пронизані любов’ю до рідного краю, листопадовий феєрверк та веселі пісні створили справді святкову атмосферу. Свято пройшло у колі дітей та працівників садочку, у барвах осені, з квітами та дарами природи.

Новини на цю ж тему

Лісова казка

У Цибулівському закладі дошкільної освіти "Пролісок " Дмитрівської сільської ради вчора відбулось свято осені "Лісова казка". 
Новина
07.11.2023

Осінній ярмарок

Ярмарок - це завжди свято краси та креативності. Вчора, 5 жовтня 2023 року, в Цибулівській філії Дмитрівського ліцею імені Т.Г. Шевченка Дмитрівської сільської ради відбувся осінній ярмарок.
Новина
06.10.2023

Жителі села Цибулеве зібрались для обговорення важливих питань

28 липня, в залі засідань адміністративного приміщення старостату, відбулася чергова робоча зустріч Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль з жителями села Цибулеве
Новина
28.07.2023

Сільський голова провела виїзний прийом громадян у селі цибулеве

Сьогодні, 7 липня, з метою сприяння жителям у вирішенні питань за місцем їх проживання, Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела виїзний прийом громадян у селі Цибулеве.
Новина
07.07.2023

Чергова робоча поїздка у село Цибулеве

15 листопада 2022 року відбулася чергова робоча поїздка Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, секретаря сільської ради Людмили Камінської та окремих керівників відділів сільської ради на територію села Цибулеве.
Новина
15.11.2022

Відбулася робоча зустріч сільського голови

09 листопада 2022 року відбулася робоча поїздка Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль та окремих керівників відділів сільської ради на територію села Цибулеве.
Новина
09.11.2022

МОЄ СЕЛО - ЦЕ МАТИ І РОДИНА

У селі Цибулевому День Незалежності поєдналося з Днем народження села, свято відбулося в центральному парку, де були розташовані виставки учасників свята, розважальні локації, організовані креативні фотозони в українському стилі та діяли атракціони для дітей, звучала музика та відбулася святкова лот
Фоторепортаж
26.08.2021

Відбулася чергова робоча зустріч Дмитрівського сільського голови із жителями села Цибулеве

29 червня 2021 року Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль провела робочі зустрічі із жителями вулиць Шкільна, Молодіжна, Центральна, Залізнична та 1-го Травня села Цибулеве, на яких в цілому були присутні близько 115 жителів.
Новина
01.07.2021

Відбулася зустріч Дмитрівського сільського голови із жителями села Цибулеве

За ініціативи Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, 9 червня 2021 року в селі Цибулеве Дмитрівської сільської ради відбулася робоча зустріч Дмитрівського сільського голови з жителями села..
Новина
11.06.2021

Кіновечір в Цибулево

28 вересня, вечір. Погода тепла, але вечір обіцяє бути прохолодним. То й добре, що перенесли кіновечір у приміщення. Будівля Цибулівської сільської ради (яка вже тепер у складі Дмитрівської ОТГ) вже розкрила двері і чекає на глядачів. Глядачів першого кінопоказу у Цибулевому!!!
Фоторепортаж
04.10.2019

Золота молодь Дмитрівської ОТГ

27 липня 2019 року на території села Макариха відбулося змагання Клубу Веселих та Кмітливих «Золота молодь», де дві команди «Цибулівський квартал» та «ОБА-НА»
Новина
05.08.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше