Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Новина
01.07.2021

30 червня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

         На його розгляд було внесено 14 питань. На початку засідання начальник фінансового відділу Дмитрівської сільської ради Анастасія Заєць доповіла присутнім про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-травень 2021 року. Члени виконкому прийняли дану інформацію до відома та зобов'язали начальника відділу вживати заходів щодо забезпечення показників із надходження доходів, запровадити щоденний моніторинг по власних і закріплених доходах та першочергових виплатах з метою своєчасного і дієвого реагування на невиконання затверджених показників.

Далі члени виконкому розглянули виконавче провадження Знам'янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), затвердили план заходів з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України, заслухали інформації директора комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Дмитрівської сільської ради Наталії Кубіцької про стан обслуговування одиноких непрацездатних громадян на території сільської ради, про погодження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг комунальною установою, про погодження тарифів на платні соціальні послуги по відділенню соціальної допомоги вдома та стаціонарного догляду для постійного проживання комунальної установи, про надання дозволу щодо організації надання соціальних послуг окремим категоріям громадян Дмитрівської сільської територіальної громади та прийняли по них відповідні рішення.

Відповідно до плану роботи члени виконкому розглянули питання "Про підготовку житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років", по якому доповідала начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради Тетяни Бабіч, та затвердили план заходів та склад штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери Дмитрівської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років .

Велику увагу було приділено розгляду питання "Про благоустрій та санітарну очистку населених пунктів сільської ради". Члени виконкому зобов’язали керівників підприємств, установ, організацій та структурних підрозділів Дмитрівської сільської ради здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень відповідно до Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених відповідним наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України .

 Враховуючи неодноразові звернення мешканців села Макариха з питання безпеки дорожнього руху та відповідно до акту обстеження технічного стану моста між вулицями Набережна та Шкільна села Макариха, виконавчий комітет прийняв рішення, згідно з яким обмежено рух вантажних автомобілів і составів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т, а також тракторів, самохідних машин і механізмів. по мосту між вулицями Набережна та Шкільна села Макариха.

 Відповідними рішеннями виконкому було надано дозволи на списання житлових будинків та упорядкування адрес.

Новини на цю ж тему

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради розглянув ряд важливих питань

28 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
28.10.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Сьогодні, 18 травня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль
Новина
18.05.2021

Засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

27 квітня 2021 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
27.04.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 19 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
19.03.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 23 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
23.02.2021

Засідання виконавчого комітету

27 січня 2021 року під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Новина
27.01.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше