Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Новина
27.04.2021

27 квітня 2021 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

Заслухавши інформацію секретаря Дмитрівської сільської ради Людмили Камінської, члени виконкому прийняли до відома Аналітичну довідку про підсумки роботи щодо розгляду звернень, що надійшли до Дмитрівської сільської ради за І квартал 2021 року та доручили керівникам структурних підрозділів апарату, начальникам самостійних відділів, підвідомчих підприємств, установ Дмитрівської сільської ради продовжувати роботу щодо забезпечення реалізації конституційного права громадян на письмові звернення та на особистий прийом; забезпечувати якісний і своєчасний розгляд звернень громадян, а також щоквартальний аналіз та узагальнення звернень, що надійшли до сільської ради, для виявлення причин, що їх породжують.

По питанню "Про розгляд звіту про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року" інформувала начальник фінансового відділу Дмитрівської сільської ради Анастасія Заєць. Члени виконкому прийняли рішення схвалити звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року по доходах: у загальній сумі 16 024 805,67 гривень, по видатках: у загальній сумі 12 843 224,84 гривень та подати звіт для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради.

Відповідно до плану роботи виконкому, на порядок денний було внесено питання "Про стан торгівельного та побутового обслуговування на території сільської ради", в процесі розгляду якого відзначено, що відділом економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності апарату сільської ради здійснюється моніторинг торгівельного та побутового обслуговування населення громади, створено Дислокацію підприємств, юридичних та фізичних осіб-підприємців.

Члени виконкому дали відповідні рекомендації власникам торгівельних об’єктів всіх форм власності, зокрема, забезпечити наявність сертифікатів якості на всі види продуктів; постійно проводити роботу з благоустрою та озеленення територій, що прилягають до магазинів та об'єктів побутового обслуговування; не допускати порушень та безумовно дотримуватись нормативних актів у сфері торгівельного обслуговування населення; забезпечити відповідність приміщень, робочих місць, де здійснюється діяльність з надання побутових послуг, необхідним екологічним і санітарно-гігієнічним умовам та вимогам нормативно- правових актів з питань охорони праці та ін..

Відділ економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності апарату сільської ради зобов'язано вживати заходи щодо сприяння розвитку об’єктів торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування на території громади та дотримання суб’єктами підприємницької діяльності санітарних норм і правил торгівлі.

Інформацію про стан забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Дмитрівської сільської ради довела до відома присутніх начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату Дмитрівської сільської ради Тетяна Бабіч. З метою своєчасного виготовлення містобудівної документації, виконавчий комітет зобов'язав відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту розробити та подати на розгляд чергової сесії проект Програми забезпечення містобудівною документацією населених пунктів Дмитрівської сільської ради.

В процесі роботи виконавчим комітетом було надано дозвіл на погодження цілодобового режиму роботи з технологічними перервами на АЗС № 16 ТОВ "ТЕХНАЮГ" , затверджено план заходів з відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 76-ї річниці вигнання нацистів з України; план заходів, присвячених відзначенню Дня Матері на території Дмитрівської сільської ради.

Відповідно до норм чинного законодавства рішеннями виконавчого комітету було присвоєно адреси житловим будинкам, надано дозволи на списання житлових будинків, прийнято рішення про видачу дублікатів свідоцтв про право власності на нерухоме майно, утворено комісію з питань захисту прав дитини та затверджено новий склад робочої групи по відпрацюванню населених пунктів з питань пожежної безпеки.

Новини на цю ж тему

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради розглянув ряд важливих питань

28 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
28.10.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

30 червня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
01.07.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Сьогодні, 18 травня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль
Новина
18.05.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 19 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
19.03.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 23 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
23.02.2021

Засідання виконавчого комітету

27 січня 2021 року під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Новина
27.01.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше