Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Новина
19.03.2021

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 19 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

Члени виконкому заслухали звіт Дмитрівського сільського голови Стиркуль Н.Є. про діяльність виконавчих органів сільської ради за підсумками 2020 року, інформації начальника фінансового відділу Дмитрівської сільської ради Заєць А.О. щодо представлення публічного звіту про виконання бюджетів Дмитрівської сільської об’єднаної територіальної громади та Іванковецької сільської ради за 2020 рік та про стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-лютий 2021 року та прийняли відповідні рішення.

В процесі роботи члени виконавчого комітету затвердили план заходів відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини щодо належного функціонування української мови в закладах культури, визначили старосту сіл Іванківці, Заломи та Юхимове Токарь С.В. уповноваженою посадовою особою на вчинення нотаріальних дій та посвідчення довіреностей, прирівняних до нотаріально посвідчених у цих селах.

Також виконавчий комітет вирішив провести протягом квітня – травня 2021 року на території Дмитрівської сільської ради щорічну Всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля» та у її рамках 17 квітня 2021 року – День благоустрою за участі працівників сільської ради, колективів підприємств, установ усіх форм власності, організацій, громадськості, за умови дотримання вимог Постанови кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 (зі змінами) «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» щодо дотримання карантинних обмежень, затвердив відповідний план заходів та зобов’язав керівників підприємств, організацій та установ, незалежно від форм власності, вжити заходи по проведенню в належний санітарний стан прилеглих територій.

Члени виконкому затвердили новий склад постійно діючих комісій з питань поводження із безхазяйними відходами на території Дмитрівської сільської ради та з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості, встановили тариф на надання послуги зі збору та вивезення твердих побутових відходів, дали відповідні доручення щодо забезпечення виконання завдань, спрямованих на успішне проведення призову громадян України на строкову військову службу в лавах Збройних Сил України в березні-червні 2021 року, а також прийняли відповідне рішення щодо роботи з неблагополучними сім’ями на території сільської ради.

Новини на цю ж тему

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради розглянув ряд важливих питань

28 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
28.10.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

30 червня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
01.07.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Сьогодні, 18 травня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль
Новина
18.05.2021

Засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

27 квітня 2021 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
27.04.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 23 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
23.02.2021

Засідання виконавчого комітету

27 січня 2021 року під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Новина
27.01.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше