Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради розглянув ряд важливих питань

Новина
28.10.2021

28 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.

На початку присутні розглянули звіт про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за 9 місяців 2021 року, який презентувала начальник фінансового відділу Анастасія Заєць. Члени виконкому схвалили Звіт та запропонували подати його для затвердження на сесії Дмитрівської сільської ради.

Далі, на виконання рішення виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради від 30 вересня 2021 року № 152 "Про хід справляння земельного податку та орендної плати за землю на території Дмитрівської сільської територіальної громади", з метою підвищення ефективності роботи щодо забезпечення виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади, мобілізації надходжень до бюджету громади, виконавчий комітет вирішив утворити комісію з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків до бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади та затвердив Положення про неї.

Згідно з планом роботи виконавчого комітету на поточний рік було заслухано інформацію начальника відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини сільської ради Лідії Міркотан про роботу закладів культури на території Дмитрівської сільської ради та прийнято відповідне рішення.

Перейшовши до блоку питань ЖКГ, виконавчий комітет розглянув проект рішення щодо конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів, який представила начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту апарату сільської ради Тетяна Бабіч. З метою задоволення потреб населення у послугах з вивезення твердих побутових відходів на території громади, виконком вирішив провести конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради, утворив відповідну конкурсну комісію , затвердив Положення про неї та конкурсну документацію на визначення виконавця послуг. Також, заслухавши інформації Тетяни Бабіч, виконком прийняв важливі рішення щодо покращення протипожежного стану об’єктів сільської ради, своєчасної та якісної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років; упорядкування адреси житлового будинку та затвердив новий склад сільської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

В процесі роботи члени виконкому також розглянули питання щодо захисту прав та інтересів дітей, запобігання дитячій безпритульності і бездоглядності, підготовки громадян до призову на строкову військову службу, надання дозволу на проведення благоустрою території загального користування, утворення комісії з інвентаризації водних об'єктів та лісових ресурсів та ряд інших питань, внесених на розгляд відділами у справах дітей, соціального захисту населення сільської ради, та прийняли відповідні рішення.

Новини на цю ж тему

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

30 червня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
01.07.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Сьогодні, 18 травня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль
Новина
18.05.2021

Засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

27 квітня 2021 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
27.04.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 19 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
19.03.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 23 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
23.02.2021

Засідання виконавчого комітету

27 січня 2021 року під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Новина
27.01.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше