Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Новина
18.05.2021

Сьогодні, 18 травня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке пройшло під головуванням Дмитрівського сільського  голови Наталії Стиркуль.

На початку засідання начальник фінансового відділу Дмитрівської сільської ради Анастасія Заєць доповіла присутнім про  стан виконання дохідної частини бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за січень-квітень 2021 року та про заходи щодо організації роботи по складанню проекту сільського бюджету на 2022 рік та його прогнозу на 2023-2024 роки.

Відповідно до плану роботи члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу  земельних відносин Ольги Дорощук  про використання земель запасу, резервного та водного фондів  та дотримання зобов'язань  щодо орендної плати  за дані земельні питання орендарями та прийняли відповідне рішення, яким, зокрема,  зобов'язали відділ земельних відносин продовжити  моніторинг договорів оренди земельних ділянок комунальної власності ( в тому числі резерву та запасу) щодо підвищення розміру орендної плати до максимальної ставки, передбаченої Податковим кодексом України – 12% від нормативної грошової оцінки      .

Заслухавши інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради Наталії Бойко  про роботу закладів дошкільної освіти Дмитрівської сільської ради, виконавчий комітет відзначив, що основні завдання, які вирішуються в дошкільній освіті, полягають у створенні оптимальних умов для отримання дітьми відповідного віку якісної освіти в межах державних вимог до змісту, рівня й обсягу дошкільної освіти та з урахуванням запитів батьків, та прийняв відповідне рішення.

Велику увагу виконавчий комітет приділив розгляду питання благоустрою та прийняв рішення про закріплення  за підприємствами, установами, організаціями та структурними підрозділами Дмитрівської сільської ради території об’єктів благоустрою в центрі села Дмитрівка відповідно до схеми розподілу територій, а також  зобов’язав їх керівників здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку та  збереження зелених насаджень.

Також  члени виконкому    затвердили   план-графік перевірки стану ведення обліку військовозобов’язаних та призовників на підприємствах, в установах, організаціях та фермерських господарствах, розташованих на території сільської ради на 2021 рік, взяли на облік сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, та, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2021 року № 405 "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України", якою  продовжено  дію режиму загальнонаціонального карантину  на території України  до 30 червня 2021 року, заборонили роботу таборів з денним перебуванням на базі  закладів загальної середньої освіти Дмитрівської  сільської ради.

Наприкінці засідання Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль проінформувала присутніх про участь у конференції, яка відбулася у Києві "Громади на шляху до спроможності. Програма USAID DOBRE" та отриману нагороду "Взірцева громада Дмитрівська ТГ за найвищі бали індексу спроможності".

Член виконавчого комітету Юлія Ягодінова довела до відома інформацію про  вакцинування населення, а  член виконкому Лідія Міркотан запросила всіх до більш активної  роботи  щодо популяризації конкурсу "Наша громада" та голосування за  проект "Створення  туристичного комплексу "Зелені острови".

 

Новини на цю ж тему

Виконавчий комітет Дмитрівської сільської ради розглянув ряд важливих питань

28 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
28.10.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

30 червня 2021 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, яке провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
01.07.2021

Засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

27 квітня 2021 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль, відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
27.04.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 19 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
19.03.2021

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 23 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради.
Новина
23.02.2021

Засідання виконавчого комітету

27 січня 2021 року під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
Новина
27.01.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше