Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання шостої сесії Дмитрівської сільської ради

Оголошення
07.05.2021

Пленарне засідання шостої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 21 травня 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради.

Проекти на 6 сесію 8 скликання

 

ОРІНТОВНИЙ ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ

  1. Про результати роботи Дмитрівського комунального підприємства «Сількомунгосп» за 2020 рік.
  2. Про затвердження Програми "Турбота" на 2021 рік.
  3. Про внесення змін до  Комплексної Програми  розвитку освіти Дмитрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020-2023 роки та зміну її назви.
  4. Про затвердження Програми розвитку футболу на території Дмитрівської сільської ради на 2021-2025 роки.
  5. Про затвердження Програми забезпечення містобудівною  документацією населених пунктів Дмитрівської сільської ради на 2021- 2022 роки.
  6. Про внесення змін до Програми цивільного захисту населення Дмитрівської сільської ради на 2021 рік
  7. Про виконання бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади за І квартал 2021 року.
  8. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22 грудня 2020 року №59 «Про бюджет  Дмитрівської сільської територіальної   громади на 2021 рік (код бюджету 11514000000)»
  9. Про зміну назви Молодіжного центру «Молодіжний простір» відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області та затвердження Положення в новій редакції
  10. Про зміну назви філії «Дмитрівська загальноосвітня школа» опорного навчального закладу «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка» Дмитрівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області та затвердження Положення в новій редакції
  11. Про зміну назви філії «Цибулівська загальноосвітня школа» опорного навчального закладу «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка» Дмитрівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області та затвердження Положення в новій редакції
  12. Про зміну назви філії «Іванковецька загальноосвітня школа» опорного навчального закладу «Дмитрівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Т.Г. Шевченка» Дмитрівської сільської ради Знам’янського району Кіровоградської області та затвердження Положення в новій редакції
  13. Про затвердження конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора опорного навчального закладу "Дмитрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка" Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області
  14. Про оголошення конкурсу на посаду директора опорного навчального закладу "Дмитрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка" Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області та затвердження положення про конкурс.
  15. Про затвердження конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора опорного навчального закладу "Дмитрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка" Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області
  16. Про розроблення містобудівної документації "Оновлення та внесення змін до генерального плану, та розроблення плану зонування села Макариха Дмитрівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області".
  17. Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Дмитрівської сільської ради.
  18. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Дмитрівської сільської територіальної громади на 2021 рік.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність гр. Дзині К. Д.
  20. Про створення постійно діючої комісії та затвердження положення для вирішення земельних спорів щодо меж земельних ділянок, що перебувають у власності і користуванні громадян, та додержання громадянами правил добросусідства на території Дмитрівської сільської ради.
  21. Про створення постійно діючої комісії з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Дмитрівської сільської ради
  22. Про внесення змін до рішення сесії від 23.09.2020 року №1049 «Про надання в оренду земельної ділянки ГО «Дитячо-молодіжне об’єднання «Нове покоління»
  23. Про внесення змін до рішення двадцять шостої сесії сьомого скликання Дмитрівської сільської ради №847 від 03.06.2020 року.
  24. Про поновлення Благовісному М. В. договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 3522281900:02:000:9005
  25. Про поновлення Благовісному М. В. договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 3522281900:02:000:9004
  26. Про поновлення Благовісному М. В. договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 3522281900:02:000:9003
  27. Про поновлення Благовісному М. В. договору оренди на земельну ділянку з кадастровим номером 3522281900:02:000:9002
  28. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка відводиться для рибогосподарських потреб.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування релігійної організації «Релігійна громада (парафія) Святітеля Миколая Мирлікійського Олександрійської Єпархії Української Православної Церкви»
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) садового товариства «САДОВЕ ТОВАРИСТВО «ЛІСНЕ»
  31. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ «КАН 1»
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо відведення земельної ділянки в оренду ТДВ «Колос»
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби гр. Недовозу В. М.
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 5 років для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Знам’янському райспоживтовариству.
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на 5 років для будівництва і обслуговування «Благодійного фонду «Щаслива родина»
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Камінському А. М.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Хачатрян Л. А.
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Хачатряну С. Г.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Олійнику С. В.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність гр. Олійнику С. В.
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Шейку О. М.
  42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Акімовій С. О.
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Альохіну Л. Г.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність гр. Охріменко Т. І.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність гр. Романенко Г. М.
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Шейко О. О.
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Шейку С. В.
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Марченку В. Ф.
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Веснянко Н. Г.
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Столбовій В. Д.
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скирті В. М.
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Шкворець Т. В.
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кулику В. М.
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ткаченко А. В.
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Харченку С. В.
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Костенку Т. В.
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Костенку Р. В.
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачі земельної ділянки у власність гр. Будяку В. І.
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) для надання у власність гр. Сологубу О. О.
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) для надання у власність гр. Костенко Т. В.
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачі земельної ділянки у власність Мазур В. І.
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Артьомову Є. О.
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Артьомовій О. О.
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Сичевському О. А.
  65. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Голікову С. А.
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Коваленку С. В.
  67. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності.
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Бальц О. С.
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Стаховській А. П.
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Дончик Р. В.
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Горбатенко М. В.
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Марковій Т. В.
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Цигульській Л. М.
  74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Сороці О. А.
  75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Блохіну М. О.
  76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва для надання у власність гр. Хоменко Л. Л.
  77. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Орленку П. В.
  78. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Врублевській Т. П.
  79. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Халявці Т. О.
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва для надання у власність гр. Калініній В. О.
  81. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва для надання у власність гр. Калініну М. М.
  82. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Зіміну М. А.
  83. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Магдій Ю. В.
  84. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Крилову І. В.
  85. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Чередніченко С. О.
  86. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Яковлевій С. О.
  87. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Черниш Я. О.
  88. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва для надання у власність гр. Хоренженко Т. М.
  89. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Киценко Н. Ф.
  90. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва для надання у власність гр. Ткаченка І. В.
  91. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва для надання у власність гр. Мужецькій Т. М.
  92. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Кідрук А. С.
  93. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Шольці В. В.
  94. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведенняя земельної ділянки в оренду для ведення городництва гр. Шатньому В. І.
  95. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, ділянка №228 у власність Сердюченко Ф. Ф.
  96. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Гупало О. М.»
  97. Про розгляд клопотання гр. Мусцевої О. В. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі на місцевості»
  98. Про розгляд клопотання гр. Сокольцова В. В. «Про затвердження землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для особистого селянського господарства»
  99. Про розгляд клопотання гр. Бондаренко М. І. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства»
  100. Про розгляд клопотання гр. Стеблини А. П. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність»
  101. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Кротіченко Л. В.»
  102. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Олійник А. М.»
  103. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Марікуці М. І.»
  104. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Кротіченко О. О.»
  105. Про розгляд клопотання «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для надання у власність гр. Розумного І. М.»
  106. Про розгляд клопотання Махині Л. М. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства»
  107. Про розгляд клопотання Кідрук О. С. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства»
  108. Про розгляд клопотання Григор’єву І. С. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства»
  109. Про розгляд клопотання Ярош Н. М. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства»
  110. Про розгляд клопотання Григор’євої Т. С. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства»
  111. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Гайдук Л. В.
  112. Про розгляд клопотання гр.. Логвінова Р.В. "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки".
  113. Про розгляд заяв громадян «Про надання земельних ділянок»
  114. Про розгляд заяв громадян «Про вилучення земельних ділянок».
  115. Про передачу майна на баланс фінансового відділу Дмитрівської сільської ради.

Різне.

Новини на цю ж тему

На черговій сесії сільської ради затверджено бюджет Дмитрівської сільської територіальної громади на 2022 рік

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль 17 грудня 2021 року відбулося чергове пленарне засідання 10-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.
Новина
17.12.2021

Відбулось спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

17 грудня, в ході підготовки до пленарного засідання 10-ї сесії сільської ради, відбулося спільне засідання постійних комісій, головував на якому Геннадій Дебелий.
Новина
17.12.2021

Пленарне засідання десятої сесії Дмитрівської сільської ради

Пленарне засідання десятої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 17 грудня 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради
Оголошення
07.12.2021

Відбулася дев'ята сесія сільської ради

01 листопада 2021 року відбулося пленарне засідання 9-ї сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, головувала на якому Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль.
Новина
01.11.2021

Пройшла чергова сесія сільської ради

Під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулася чергова, 8-а сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання
Новина
27.08.2021

Спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

27 серпня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради, головував на якому Геннадій Дебелий.
Новина
27.08.2021

Пленарне засідання восьмої сесії Дмитрівської сільської ради

Пленарне засідання восьмої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 27 серпня 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради
Оголошення
16.08.2021

Спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

09 липня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради, яке провів голова постійної комісії сільської ради питань регламенту, запобігання корупції, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів Геннадій Дебелий.
Новина
09.07.2021

Відбулася сьома сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання

Сьогодні, 09 липня 2021 року, під головуванням Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль відбулося чергове засідання сьомої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання.
Новина
09.07.2021

Пленарне засідання сьомої сесії Дмитрівської сільської ради

Пленарне засідання сьомої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 9 липня 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради
Оголошення
23.06.2021

Шоста сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання

21 травня 2021 року відбулася шоста сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, яку провела Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль
Новина
21.05.2021

Відбулося спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

Сьогодні, 21 травня 2021 року, в рамках підготовки до пленарного засідання шостої сесії Дмитрівської сільської ради, відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради
Новина
21.05.2021

Відбулася п’ята сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання

02 квітня 2021 року під головуванням Наталії Стиркуль відбулося пленарне засідання п’ятої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь члени виконавчого комітету, керівники відділів сільської ради та окремих установ.
Новина
02.04.2021

Спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради

02 квітня 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради з питань регламенту, запобігання корупції, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів...
Новина
02.04.2021

Пленарне засідання п'ятої сесії Дмитрівської сільської ради

Пленарне засідання п'ятої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 2 квітня 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради.
Оголошення
22.03.2021

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ ДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

26 лютого 2021 року відбулося спільне засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради з питань регламенту, запобігання корупції, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів...
Новина
26.02.2021

ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ ДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

26 лютого 2021 року під головуванням Наталії Стиркуль відбулося пленарне засідання четвертої сесії Знам’янської районної ради сьомого скликання. У роботі сесії взяли участь прокурор Знам’янської місцевої прокуратури Лілія Джулай, члени виконавчого комітету...
Новина
26.02.2021

Пленарне засідання чергової четвертої сесії Дмитрівської сільської ради

Пленарне засідання чергової четвертої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 26 лютого 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради.
Оголошення
15.02.2021

ІІІ сесія Дмитрівської сільської ради восьмого скликання

29 січня 2021 року під головуванням Н.Стиркуль відбулося пленарне засідання третьої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання, у якому взяли участь депутати, члени виконавчого комітету та керівники відділів сільської ради.
Новина
29.01.2021

Спільне засідання постійних комісій сільської ради

29 січня 2021 року відбулося засідання постійних комісій Дмитрівської сільської ради, яке провів депутат Г.Дебелий. У засіданні комісій взяли участь Дмитрівський сільський голова  Н.Стиркуль, секретар сільської ради Л. Камінська, члени виконавчого комітету та керівники відділів сільської ради
Новина
29.01.2021

Пленарне засідання позачергової третьої сесії Дмитрівської сільської ради

Пленарне засідання позачергової третьої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 29 січня 2021 року о 8:30 год. в залі засідань сільської ради.
Оголошення
28.01.2021

Пленарне засідання другої сесії восьмого скликання Дмитрівської сільської ради

22 грудня 2020 року під головуванням Н.Стиркуль відбулося пленарне засідання другої сесії восьмого скликання Дмитрівської сільської ради. У роботі сесії взяли участь керівники відділів апарату сільської ради, установ, організацій району, члени виконавчого комітету сільської ради.
Новина
22.12.2020

Друга сесія восьмого скликання

Пленарне засідання другої сесії Дмитрівської сільської ради восьмого скликання відбудеться 22 грудня 2020 року о 08:30 год. в залі засідань сільської ради
Оголошення
14.12.2020

Дев’ятнадцята сесія сьомого скликання Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

26 листопада 2019 року під головуванням Н.Стиркуль відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
Фоторепортаж
26.11.2019

Чотирнадцята сесія сьомого скликання Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

23 липня 2019 року під головуванням Н.Стиркуль відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
Новина
23.07.2019

Дванадцята сесія сьомого скликання Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

12 червня 2019 року відбулося пленарне засідання дванадцятої сесії Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
Новина
12.06.2019

Одинадцята сесія сьомого скликання Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади

23 травня 2019 року під головуванням Н.Стиркуль відбулося пленарне засідання одинадцятої сесії Дмитрівської сільської ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання.
Новина
23.05.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше