Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Як можна зареєструватись у центрі зайнятості через застосунок “Дія”?

Інформація
16.03.2022

Статтею 43 Закону України “Про зайнятість населення”передбачена можливість подання засобами електронної ідентифікації заяви про надання статусу безробітного. Подання заяви здійснюється через застосунок “Дія”(питання зайнятості сконцентровані у розділі “Допомога по безробіттю”).

Одночасно з наданням статусу безробітного вирішується питання і про призначення допомоги по безробіттю.

Для вирішення цих питань необхідно зайти на головну сторінку порталу “Дія”, далі завітати до розділу “Громадянам”– “Пенсії, пільги та допомога”– “Допомога по безробіттю” і подати заяву (кнопка “Подати заяву”).

Рекомендуємо попередньо ознайомитись з інформацією з рубрик “Як отримати послугу”, “Наступні кроки”, “Часті питання й відповіді” та “Пов’язані закони й накази”.

Звертаємо увагу, що для реєстрації обов’язково має бути наявний у громадянина електронний підпис (кваліфікований електронний підпис).

Детально ознайомитись з особливостями реєстрації онлайн можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Реєстрація безробітних” за посиланням:https://www.dcz.gov.ua/storinka/elektronne-podannya-dokumentiv

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Новини на цю ж тему

Щодо яких категорій громадян законодавство передбачає додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню?

Нагадаємо, що категорії громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, визначені статтею 14 Закону України «Про зайнятість населення» (далі - Закон).
Інформація
27.12.2022

Нове у законодавстві: організація трудових відносин в умовах воєнного стану

Набув чинності Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» від 15.03.2022 № 2136-ІХ, опублікований у газеті «Голос України».
Інформація
21.11.2022

Новокостянтинівська та Інгульська шахти запрошують на постійну роботу

Новокостянтинівська та Інгульська шахти запрошують на постійну роботу
Оголошення
21.11.2022

Бажаєте започаткувати власний бізнес? Не знаєте з чого почати – пройдіть курси за програмою «єРобота»

Уже чули про урядову програму «єРобота»? Маєте ідею для створення власного бізнесу? Перемогти у програмі стане значно легше, якщо ви будете більш обізнаними та дізнаєтесь усі тонкощі програми, зокрема й складання бізнес-плану.
Інформація
28.10.2022

Програма єРобота дії: отримай мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу

Є ідея та бізнес-план, бажання працювати та надавати роботу іншим? Скористайтеся урядовими програмами та отримайте мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.
Інформація
29.09.2022

«На що жити?» та «Що робити далі?»: добірка корисних посилань для переселенців

Добірка державних послуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»
Інформація
11.08.2022

Реєстрація заявок з бізнес-ідеями для участі в Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва відкрита до 10 серпня!

Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємицею!
Інформація
05.08.2022

Мікрогранти: що треба знати про підтримку від держави

Допомога та стимулювання розвитку бізнесу наразі є вкрай важливими, адже це неабияка підтримка економічного фронту країни та людей, які залишилися без роботи.
Інформація
25.07.2022

Визначення розміру допомоги по безробіттю

У період карантину та на час воєнних дій в Україні допомога по безробіттю призначається з першого дня реєстрації особи як безробітної на підставі поданої особою відповідної заяви.
Інформація
25.07.2022

Призначення допомоги по безробіттю ВПО: від чого залежить розмір та на який період призначається

Якщо ви маєте статус внутрішньо переміщеної особи або перебуваєте на територіях, де ведуться бойові дії, та не маєте документів про періоди страхового стажу, трудової діяльності, заробітну плату (дохід, грошове забезпечення), призначення допомоги по безробіттю вам здійснюється на підставі відомостей
Інформація
30.06.2022

Нова форма 3-ПН: чи можна буде подавати звітність про вакансії в електронній формі?

Нагадаємо, що з 07 липня цього року буде застосовуватися нова форма звітності про вакансії № 3-ПН.
Інформація
21.06.2022

Знам'янський МРЦЗ про зміни у законодавстві в умовах воєнного стану

З якого дня призначається допомога по безробіттю? Чи може переселенець припинити трудові відносини без відвідування роботодавця? Які зміни відбулися у законодавстві сфери зайнятості під час дії воєнного стану?..
Інформація
12.05.2022

Компенсація для роботодавців: хто може отримати державну фінансову підтримку

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні
Інформація
12.04.2022

Клієнтам служби зайнятості: покрокові інструкції до дій

Державна служба зайнятості пропонує переглянути три інфографіки, які містять у собі всю важливу інформацію щодо реєстрації безробітних, їх обслуговування, а також виплати компенсацій роботодавцям у період воєнного стану.
Інформація
07.04.2022

Телефонна «гаряча» лінія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Телефонна «гаряча» лінія Кіровоградського обласного центру зайнятості
Оголошення
16.03.2022

Нові механізми інтеграції малозабезпечених безробітних до праці

З початку цього року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані у державній службі зайнятості як безробітні, мають можливість започаткувати власний бізнес...
Інформація
08.02.2022

Фінансова допомога на здобуття економічної самостійності: нове для членів малозабезпеченої сім’ї

З січня 2022 року безробітні громадяни – члени малозабезпечених сімей можуть отримати фінансову допомогу на започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей (Рука допомоги).
Інформація
08.02.2022

Звітуємо про виконання квоти з працевлаштування: що треба знати?

Статтею 14 Закону України “Про зайнятість населення” визначено категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню...
Інформація
17.01.2022

Надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї

Фінансова допомога - допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, яка є безвідсотковою поворотною фінансовою допомогою та надається одноразово у безготівковій формі за рахунок коштів державного бюджету...
Інформація
20.12.2021

Для користування послугами служби зайнятості можна використовувати цифрові документи з Дії

Електронні цифрові документи, що містяться у застосунку Дія, відтепер можна використовувати для реєстрації в службі зайнятості та під час подальших візитів до центру
Інформація
21.04.2021

Як зараз здійснюється обслуговування клієнтів у центрах зайнятості?

Переважна більшість центрів та філій в усіх регіонах України працює в звичному режимі. Однак епідеміологічна ситуація може змінюватися щодня...
Інформація
18.03.2021

Фінансова підтримка та зменшення адміністративного тиску: які зміни передбачає Проект закону України №4429?

Подолання наслідків кризової економічної ситуації, спричиненої заходами щодо запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби, є одним з пріоритетних завдань держави і вимагає постійного реагування на потреби бізнесу, сприяння відновленню його економічної активності.
Пресреліз
04.12.2020

Онлайн-освіта: безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно пройти 3800 навчальних курсів

Надзвичайно багато змін ввійшли в наше життя з початком карантину, перевівши багато сфер у формат онлайн. Але, незважаючи на встановлення обмежувальних заходів з метою захисту здоров’я  своїх відвідувачів, служба зайнятості продовжує працювати, впроваджуючи використання освітніх платформ...
Інформація
05.11.2020

ДІЄмо вдома: як зареєструватися в службі зайнятості не виходячи з дому

Подати документи до Державної служби зайнятості і отримати статус безробітного можна не виходячи з дому, за допомогою порталу державних послуг ДІЯ.
Інформація
21.10.2020

Як безробітним Кіровоградщини отримувати інформацію щодо нарахування допомоги по безробіттю онлайн?

Як зареєструвати особистий кабінет, щоб бачити інформацію щодо можливого пошуку роботи, інформаційних заходів служби зайнятості та нарахування допомоги по безробіттю?
Інформація
29.09.2020

Знам’янський центр зайнятості відновлює прийом

Знам’янська міськрайонна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості відновлює прийом клієнтів.
Новина
06.08.2020

На Кіровоградщині стартує конкурс на звання «Кращий роботодавець року»

З метою заохочення роботодавців до збереження діючих та створення нових робочих місць, збільшення кількості працюючих, підвищення ефективності використання робочої сили та виробництва в цілому, виробництва конкурентоспроможної продукції, робіт...
Інформація
27.07.2020

Допомога по частковому безробіттю на період карантину для ФОП

Відтепер допомога по частковому безробіттю на період карантину виплачуватиметься й фізичним особам – підприємцям, які не мають найманих працівників і які вимушено не працювали через карантин.
Інформація
12.06.2020

Відтепер допомога по частковому безробіттю не оподатковується

29 травня 2020 року набув чинності Закон № 591-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (СОVID-19)»
Інформація
05.06.2020

Покрокова інструкція щодо реєстрації осіб як безробітних в державній службі зайнятості

Кожен центр зайнятості має електронну поштову скриньку​, на яку можна подати документи для реєстрації як безробітного у державній службі зайнятості. Як це зробити?
Інформація
13.04.2020

До уваги роботодавців Кіровоградщини! Шляхи співпраці із службою зайнятості в умовах карантину

Служба зайнятості Кіровоградської області у період карантину продовжує працювати та надавати послуги як шукачам роботи, так і роботодавцям. Роботодавцям сприяє в укомплектуванні вакантних посад, шукачам роботи – у працевлаштуванні на актуальні вакансії.
Інформація
08.04.2020

Призначення житлових субсидій для безробітних: окремі питання та механізми

Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 247 (набрала чинності 01 квітня 2020 року) визначено особливості надання житлових субсидій у період карантину.
Інформація
08.04.2020

Допомога по безробіттю дистанційно: зразки заяв та покрокова інструкція дій

Із 31 березня 2020 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України МУ 29 березня 2020 року № 244 «Про внесення змін до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу», на період карантину, встановлені нові умови реєстрації
Інформація
08.04.2020

Як під час карантину зареєструватися в службі зайнятості

Якщо Ви маєте намір зареєструватися як безробітні–зверніться до центру зайнятості за місцем Вашого перебування.
Інформація
06.04.2020

Шановні шукачі роботи та роботодавці!

З метою попередження розповсюдження короновірусної інфекції COVID-19 у Знам'янській міськрайонній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості встановлено тимчасовий порядок обслуговування клієнтів.
Інформація
20.03.2020

Ситуація на ринку праці міста Знам’янка та Знам’янського району

Ситуація на ринку праці міста Знам’янка та Знам’янського району характеризується постійним попитом на фахівців (6,2%), на кваліфікованих робітників з інструментом ( 39,9%), на робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування...
Інформація
28.02.2020

Центр зайнятості. Прийом громадян.

19 вересня 2019 року з 10.00 до 11.00 години керівництвом Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області проводитиметься прийом громадян в приміщенні Цибулівської сільської ради.
Оголошення
10.09.2019

До уваги роботодавців!

Кіровоградський обласний центр зайнятості повідомляє, що з 08 липня 2019 року змінено рахунки для зарахувань заборгованості зі сплати страхових внесків до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та інших надходжень
Оголошення
09.07.2019
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше